Mlk Merhaba 2 ay önce normal doğum yaptım bugun kontrole gittiğimde parça kaldığını ve kürtaj olmam gerektğini uyuşturarak alacağını söyledi doktor böyle bir şey yaşayan arkadaşlar uyutarak mı yoksa uyuşturarak mı aldılar zor muydu acaba😣
Dorukabras Mlk ben de 15 gün önce doğum yaptım kadın doğum doktoruna ne zaman gitmeliyim? Kimse bana bununla ilgili bilgi vermedi? Simdi burdan okuyorum böyle bi muayenenin olduğunu. Parça kaldığını siz mi hissedip gittiniz? Ya da sizi kim yönlendirdi?
Dorukabras Mlk birkaç gün önce ben parça düşürdüm sanırım parça kalmıştı içimde onu düşürdüm oldukca fazlaydi avuc icimi dolduracak kadardi ...
Azrakumsal Mlk benim Doğum sırasında farkettiler ve Doğum bitince içimi temizlediler çok şükür sonradan fark edilmedi bir an evvel yaptırın. Benim Doğumdan hemen sonra olduğu içim uyulturmadılar ve mahvoldum doğum yapmaktan beterdi
Mehmetseyidannesi Merhabalar aynı şeyi bende yaşadım. Parça kalmış rahim duvarına yapışmıştı uzun ince bi makas vardı onunla almayı denedi ama olmadı. Kürtajla alacağını söyledi doktor. Rahat iki üç saat falan serum antibiyotik bağladılar. Daha sonra septik oda diye bi yer vardı oraya gittim çatala çık tekrar bi makasla almayı denicem dedi başka bi doktor çok ağladım uyuşturup almasını istedim kürtaja razıydım ama yok dedi. İyiki de sonraki doktoru dinleyip ısrar etmedim. Ağlayarakta olda denedi aldı parçayı fındık kadar 4 5 parça pıhtılaşmış parçalar aldı. Acısıda sinek ısırığı gibiydi her bir parçanın ama ben psikolojikmen işlem bitene kadar ağladım 🙈 Sende korkma inşAllah gittiğinde kürtaja gerek duymadan hallederler 🙏🏻
Kubra_06 Mlk meraba canim bisey sorcam parca kaldigini fark ettin mi yoksa kontrolde mi belli oldu hani kanama falan mi geldi
Mlk Kubra_06 kanamam durmamıştı azar azar gelmeye devam ediyordu hemde kontrol amaçlı gitmiştim orada farkedildi
Minnakkk Dorukabras doktorum bana doğumdan sonra bir hafta ve bir ay sonra kontrole gel rahmine bakalım toplamış mı dıye demıstı
Mlk Dorukabras 40 gün sonunda kontrol amaçlı gitmek gerekiyor ama benm kanamam devam ediyordu ben adet olduğumu zannetmiştim bitince gideyim diye bekledim bitmeyince gittiğimde farkedildi
Kubra_06 Suan bende ayni durumdayim plesanta ayrildigi icin acil sezeryan oldum ilk 1o gun kanamam vardi sonra kesildi bugun 40 bitti ama son 1 haftadir kanamam yogun bi sekilde geliyo adet sandim emzirmedim icin ama benim adetim 5 gun surer bide bu kadar cok olmaz pis kokar kokusu falan yok acaba benimde boyle bisey olabilirmi biraz daha bekleyim mi kanama devam etcekmi diye doktora gitsem mi acaba
Mlk Kubra_06 bi gidin isterseniz içiniz rahat etsin çünkü belli olmuyo nette çok fazla kanama oldugunu yazmışlar bu durumda ama benm öyle değildi bi kaç gün az az gelip bitip tekrar başlıyor