Pinnaris Bayanlar selam dogumdan ne kadr sonra eski formunuza döndünuz ve dogum yapana kadar kac kg aldiniz … korkulu ruyam oldu
elfozyil Pinnaris 74 idim 87 ile doğum yaptım 2 ayda 72 ye düştüm. Doğum yapar yapmaz kilolar gitti bende ama aşırı su tüketimi vardı Temmuz olduğu içinde terle falan atıldı. Son 1 aydır 3 kilo aldım fazla yemek işini abarttım sanırım göbek duruyor birde 🤣
Aylaayla Pinnaris 75 ile hamile kaldım83 ile doğuma gittim iki hafta oldu doğum yapalı 74 kiloyum şuan ben bile şok oldum kendime
Eslemmomy Pinnaris doğumdan sonra 7 ay geçti doğum yaptığım kiloya geri çıktım valla o kadar suda içtim bana mısın demedi🤷🏻♀️ 96yala doğuma gittim 90 92 civarıyim
Mkelebek Pinnaris 51le hamile kaldim 68 le doguma girdim. 3bucuk ayda verdim kilolari 52 olmustum. Ama benim cikolata sevdam mahvetti beni bide surekli evde olmak surekli biseyler yeme istegi.. 54 oldum 😖
misssangreall 53 ile hamile kaldım 78 ile doğurdum 1 ay sonra 68 2 ay sonra 65 3 ay sonra 58 kiloya düştüm şuan 9 aylık oğlum 57 kiloyum
Pinnaris Eslemmomy bende 53 ile hamile kaldim 75 ile doguma girdim suan 63 kg yim ama cok su iciyorum bakalim veririm insAllah
Birdenizhikayesi 16 gün oldu doğum yapalı 81.5 kilo ile hamile kaldım 84.5 la doğum yaptım şuan 76.600 kilom 😊
aysel-1905 55 ile hamile kaldm 75 ile dogum yaptim 62 kiloyum biraz daha vermk istiyotum malesef veremiyorum 😊
Sulebrk Pinnaris canım 59 ile hamile kldım 65 ile doğum yaptım doğumdan sonra ise 54 e düştüm şuan 60 ım 😂😂😂