F-Betul Merhabalar alt değiştirmede bebeğinizin poposunu yıkayanlar nasıl yıkıyorsunuz? Bebeğim 7,5 aylık annem bizimleyken ikimiz yıkıyorduk ama 1 gün sonra tek kalacağım tek başıma nasıl yıkayabilirim? Bununla ilgili oturak vs var mı?
Emirin_Annesi10 F-Betul ne anlamda soruyorsunuz bilmiyorum ama ben normal lavabo el yıkama yerinde kucağıma alıp yıkıyorum pişik olunca baya faydası oluyor. Biz 4 aylığız bu arada sizinki büyükmüş
F-Betul Zeynep3000 Birkaç aydır evet normalde yenidoğan ıslak havlulardan kullanıyorum ama poposunda çatlak gibi bir şey oldu doktorumuz “yıkayın” dedi ama tek başına zor oluyor acaba tek başına yapabilen var mı diye merak ettim.
Zeynep3000 F-Betul gerçekten zor olur her seferinde yıkamak ama temiz Bi bez edinip ılık suyla yıkayıp silebilirsiniz de pişik falan olunca bende öyle yapıyorum
F-Betul Zeynep3000 Bazen öyle de yapıyorum pamuk bez ayırdım bir de kase biraz daha büyüse rahat olur belki.
F-Betul Emirin_Annesi10 Evet benimki baya büyüdü annemle biz de öyle yapıyoruz ama tek başına biraz zorluyor. Yıkamanın faydasını ben de gördüm. Biraz daha büyüse belki daha rahat olur.
esmirna16 F-Betul ne demek ben de tek başıma yikayamiyorum hem lavabo hem de küvet için bunu buldum memnun da kaldım