Nurluseren Kızlar 3 ay 24 günlük bebeğim var banyoda bi sorun yok çok şükür ama giydirirken çok fena ağlıyo napmam lazımm 🤷♀️🤷♀️
Ediseymenatay Nurluseren 3. Aydan sonra cidden öyle saçma bir huy ediniyorlar iki aydır ağzım burnum yamuluyor şeytan çarpmısa dönüyorum giydireyim derken 😂 bı amuda kalkmadigim kaldı
eslemsiii Nurluseren benim kızımda öyleydi ya şarkı falan söylerdim öyle giyinirdik ya da saçımı sallardım onu tutmaya çalışırdı oyalanırdı
ArasMom_34 Nurluseren bizdede durumlar aynı fön makinesi açıyorum en kısık ayarda sesini duyunca susuyor 🤣
Kavinsmom Biz üst değiştirmeyi oyun gibi yapıyoruz henüz sıkıntı yok 6 aylık olduk, aceleye gitirmiyorum ve yapacağım şeyi önceden anlamasa da söylüyorum şimdi zıbınını giyeceğiz gibi, haniymiş kollarımız vs
Esmasultan Banyodan sonra ağlamasının sebebi sıcak banyoya vücudu alışmışkensoğuk ortama çıkınca adapte olamaması havlusunu ısıtın sakince çıkartın banyodan apar topar soğuk ırtama hernekadar oda sıcak olsada banyodan sonra soğuk gelir bebeklere sakince havlusunu ısıtıp çıkartın
nazatamina Nurluseren aaaa bu bi yerden tanidik ay buldum dur bizmisiz dogdugundan beri boyle giydirirken sanki etinden et kopariyorlar her yolu denedim en son artik battaniyeye sariyorum cikiyorum biraz kucagimda duruyo emiyo sonra ablasiyla beraber kandira kandira giydirmeye calisiyoruz bugun uc aylik olduk
Sinemmmmm Nurluseren cee ee oynayarak giyiniyoruz bizde yada masal falan aciyorum eline biseyler veriyorum yada kendimi sebek haline sokuyoeum 🤣🤣
Hilalumay Çok şükür doğduğundan beri cok sever banyoyu ve üst değiştirmeyi hep gözlerinin içine bakarak konuştum 4.ayina yeni girdik banyodan sonra bı güzel masaj yaparım hoşuna gider oyuncağını sallariz yavaş yavaş giydiririm bı kerede kaynanam giydirmsti alelacele böyle bı stresli halı kızıma yansıdı bı ağladı bı ağladı sizde gülerek konuşarak öyle yapabilirsiniz
Gunes55 Nurluseren oy bizde de vardi o donemler. Hala biraz var gerci. Sarki turku hoppidi hopbidi kan ter icinde giydirirdik valla
cydcvk Nurluseren ayaklı ufoyu yakıyorum onu yaklaştırıyorum. Işığını görünce ona odaklanıyor farketmiyor bile giyindiğini