omerinannesi16 Merhaba hanımlar bebegim 5 ay 10 gunluk sunnet ettirdim pazar gunu. Ilk gun agriliydi ikinci gun cok iyiydi. Bugun banyo yaptirdim sargi bezi çıkti ve cok ağliyor. Krem ve kaşıntı şurubu verdim hemen doktor size hangi kremi verdi yaptiranlara sorum?
Eymenebrar omerinannesi16 ben 2 aylıkken yaptırdım sarı krem verdi ve calpol verdi 4 saatte bir gerekli olursa ver demişti ben gün aşırı banyo yaptırdım öyle demişti doktorum
Annis-ogul omerinannesi16 ilk iki gun fitil kullandık ve hergun banyo yaptırdık pipisindeki kurumasın doye
Fatmaaa_klnc Biz sünnetten sonra en az 1 hafta duş aldırmadık doktorumuz öyle söyledi krem olarakta fito kullandık bi de kantaron yağı kullandık …
omerinannesi16 BaraninAnnesi temiz oluyor lan vs yok ama size tavsiyem doktora yaptirin biz iyi diye diye sunnetci cagirdik. Hic gerek yok krem vs yazmadı kendimiz aldik surduk.
BaraninAnnesi omerinannesi16 sunnetciue yaptırmayın diyorsunuz yanı. Bende oyle düşünüyorum. Geçen bi arkadas sunnetciye yaptırmış cok memnumun dedi doktora filan gerek yok dedi. Aklım karışmışti evde mi yaptırsak diye bi turlu karar veremedim bende 😔
omerinannesi16 Annis-ogul bazilari da diyor banyo yaptirma biz uucuncu gun yapmis olduk. Fitil dediginiz makattan mi vurulan bilmiyorum onu ben
omerinannesi16 sagittarius_mom cok sagolun simdi biraz daha iyi. Sargi ciktiktan sonraki ikinci gundeyiz
omerinannesi16 BaraninAnnesi yani mutlaka krem yazdirin bana yazmadi sunnetci. Sargi bezi dusunce yara acik kaliyor o zaman cani yaniyor. Evde daha guvenli bu pandemiden dolayi. Ama benim oglum cok cani yandi memnun kalmadim. Inşallah sizde bir problem olmaz.
Merveges BaraninAnnesi bizim oğlanında haftaya 18nde olacak inşallah canım biz üroloji doktoruna yaptıracağız doktor sünnettin önemini sağlıklı temiz ameliyathanede yapılması gerektiğini anlattı steril ortamda yani bende doktora yaptırmakta fayda var herkesin kendi düşüncesi tabi ki
Annis-ogul omerinannesi16 doktorumuz hem cocuk rahatlar hem dikisi cok rahat iyileşir dedi gerxekten de oyle oldu.cunku pipisini kirumamasi gerekiyordu.evt cnm makamdan atılan fitil
MerveDerki omerinannesi16 geçmiş olsun canım biz 46 günlükken yaptırdık sünneti kremi hatırlamıyorum ama kantaron yağı kullandık her bez değiştirmede bir iki damla parmağımla etrafına sürmüştüm ben. Ama 1 hafta su değdirmedik biz zararı olur mu çok bilmiyorum canım 🙄