Zeynpdeniz Merhaba sevgili anneler, Bebeğim 5 aylık ve yaklaşık 1 haftadır eliyle suratına ve kafasına vuruyor tekrarlayan hareketlerle. Doktorumuza sordum biraz daha takip edelim devamlılığını dedi. Daha önce bu durumu yaşayanlar var mı aranızda.
iki_prens_annesi_ Zeynpdeniz var hala ara ara yapiyor 10 aylık sacini çekiştirip kafasina vuruyo 3 kere kestik her uzadiginda saclarini cekistiriyo kesfetmek istiyo kulaklarını cekiyo felan
iki_prens_annesi_ Zeynpdeniz bi doktora danışın isterseniz yada saglik ocagindaki ebeye felan belki bilirler
Hllkrk Benim oğlum 15 aylık kafasını vuruyor yere duvara yapma etme demiyorum durdurmuyorum üstelediköe daha çok yapar dediler ilgisini dağıtıyorum ve senin canın yanıyor bak diyorum
Tulinakrep Hllkrk benim kızımda o zamanlar öyleydi saçını çekerdi vururdu bitişi bacaklarını açıp kafasına vurmaya başladı sonra oda geçti
Zeynpdeniz Hllkrk o aylarda olabildiğini okudum fakat benim bebeğim daha 5 aylık olduğu için tedirginliğim fazla 😔
Hllkrk Tulinakrep çok kötü bir durum kıyamıyor insan eşimin ailesinde öfke kontrol edememe var bence umarım oğlumu güzel yetiştiririm onda olmaz diyorum korkuyorum valla
Zeynpdeniz Çekmeye çalışıyoruz ama anlık olarak bırakıp tekrar yapmaya başlıyor. Bugüne kadar sadece ağız çevresine vuruyordu bugün kafasına da vurmaya başladı. Umarım geçixi bir şeydir.