ilhaminannesi Bebegim 15gunluk. Gunduzler 12den sonra uyuyor normal , aksham 9a kadar, arada uyanıyor altın degishiyorum,emziriyorum ve s. Geceler 1de falan uykuya dalıyor, 3/4 arası uyanıyor. sonra 1saatdan bir uyanıyor. 7den sonra artık uyumuyor, uykuya dalıyor 5dakika sonra cıglık atıb, aglıyor. sizin bebekler bu zamanlar nasıldı?
Mmbd ilhaminannesi aynitdi cnm bi aylik olduk gece nobeti devam saatte 1e kdr inebilio Bazen tek emio buarada gunduzde 2-3 saate kalkio
Deryaasaf01 ilhaminannesi bızımkıde geceleri aynı durumdayız sabah uyanıyor bazen hıc uyumuyor 9 10 a kadar bazen de uyuyor duzlecek ıns gündüzleri iyi uyyr aksama kadar zor uyanıyor emzırmem için geceleri daha çok uyanıyor bizde 17 gunluguz
ilhaminannesi Deletedmom324 geceler uykusuzluk bile bana hosh. onun ichin endisheleniyorum. nasil bagıyor, sanki etini kesiyoruz)
Deletedmom324 ilhaminannesi gaz kolik annesiyim ben. Valla iki pirtla cikmiyo ki o gaz. Hep gazli oyle dusunun :(
ilhaminannesi Deryaasaf01 evet shimdi saat 4den uyuyor, 1 defa oylesine uyandı uyudu. geceler daha chok emmek istiyor galiba bizimkide) İNSHALLAH, ALLAH korusun hepsini 😇