Gok_53 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yani bunları 20 TL ye satmanın ne gibi bir kârı olabilir ki . Direk verseniz daha mantıklı değil mi ? Ben mi yanlış düşünüyorum ya da bir tek ben mi böyle düşünüyorum 🤷♀️ 😏
Merve201119 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kızım yok ama hepsi çok güzeller postun ustte kalsin hayirli satislar🌸🌸
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Gok_53 Ücretsiz vermek yasak olduğu için fiyat koymuş olabilir miyim? Bir kar amacım yok, bir çocuk daha mutlu olsun istedim.
3children1mom AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Geçen gün biri tulumu 20 tl ye veriyordu kadın burda ücretsiz yasak diyor o yüzden diyor daha yükleniyorlar yok konteynır yok çevrendekilere ver diye 🙄🥴
Kubraweyas AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hmm ALLAH kabul etsin o zaman insallh ihtiyacı olan birine gider
sonsuzmutlulukkk AyPerisiVeGokPrensininAnnesi illaki haklı çıkma çabaları ön yargılar yüzünden insanlar çok anlamsızlasiyor 😒 düşüncen çok güzel 😊
Gok_53 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ay ben senin anlamadan konuşmandan dolayı kestim muhabbeti ki doğru bir karar vermişim . Bir amacın yoksa zaten dışarı da bir dünya insan var vermek istedikten sonra bulunmayacak kimse yoktur . Bilerek yargılamaya devam ediyorum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Gok_53 Evet 20 tl ile dünyalara sahip olacağım, çok ihtiyacım var 20 tl için satıyorum. Tamam? Hadi 🙋🏻♀️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3children1mom Çevremde sanki ihtiyaç aahibiyim diye millet alnına yazıyor da,bileceğim. Aman boş konuşmak için yer arıyorlar. Bunca şey 20 tl dediğime göre paraya ihtiyacım yok, bir bebek sevinsin niyetim. ☺️