adasaripapatya Hayatnegarip ben duruşu güzel olmayan şal kullanamam zaten yuvarlak ötmüyorum mesela fotoğraftaki gibi örtüyorum şalı o yüzden bahsettiğim şal da tam benim istediğim gibi kaymiyor düşmüyor saatlerce de kalsa hep böyle düzgün ve dik duruyor tavsiye ederim 😊
adasaripapatya Hayatnegarip iki gün önce siparişim geldi web sitesi “Cilbab Amine” orada çok güzel renk renk var güvenilir bakabilirsiniz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hayatnegarip @tatlisert sonsuz17 httpss://i.imgyukle.com/2021/02/10/Lr028j.jpg Resim olarak bırakayım o zaman ben. Bu satıcı bu şalları aldım. ☺️
AbrhamH sonsuz17 ben henüz güzel bi alışveriş yapmadım ama penyeler baya rahat dueuyo. Hedefim penye şal erinmeyip gidip internetten sipariş verirsem bi gece oğlum uyurken 😂😂 şuan Allah ne verdiyse onu bağlıyorum arkadan
MutluMommy sonsuz17 valla ben pamuklu şal alıyorum hep arkadan bağlıyorum eşarp takmayı unuttum nerdeyse
Omero21 sonsuz17 invee jazz serisi çok rahattır bürümcük şal da öyle ama bone çok önemli pamuklu olunca tutar ama polyester karışım kayar eski tip pamuklu bone alırsanız kaymaz rahat edersiniz
KardelenYB sonsuz17 duran şallar vardı bir ara suan var mı bılmıyprum 20 liraya aldım 8 sene önce ¾ renk hala kullanıyorum hıcbşrsey olmadı ve aşırı rahatlar ütü istemiyor yakmıyor kaymıyor suan var Mıdır sormak lazım gittiğin veya alcagın yere
adasaripapatya Hayatnegarip evet ya bende şuan baktım giriş yapmıyor niye bilemedim benim daha birkaç gün önce geldi şallarım etiketleri üzerinde duruyor
MutluMommy Furkansmomy iki uç eşit boyda oluyo önden çengelli iğne takıp iki ucu arkadan bağlıyorum :))
adasaripapatya Hayatnegarip Biescarfs’ web sitesinde de mio caz serisini bulabilirsin şimdi baktım renk çeşit çok. Oradan da daha önce farklı bir şal almıştım o yüzden biliyorum 😊