sonsuz17 Şallarınızı nasıl yapıyorsunuz ben arkadan bağlamak istiyorum ama olmuyor alışmamışım rahat aslında medine ipeği dışında bebekle rahat şal hangisi olur yaz için resim atar mısınız şifon takıyordum şimdi zor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sonsuz17 Medine ipeği ben bağlayamıyorum ya 😂 kayıyor. Benim pamuklu şallar hep her şekil oluyor
sonsuz17 [silindi] kız yeni istek attın c ile başlayan sen değil misin bak ben rahat şekil alan bişey denemek istiyorum
Monaroka AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ben de medine ipeği almayı düşünüyordum ya çok mu sıkıntılı. Pamuk vual şallar çok hoş cidden
tatlisert AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende tesettüre gireli 6 ay oldu ama pamuk şalı bir türlü bağlayamıyorum düzgün durmuyor kayıyo. Bunu sırrı nedir 😂
sonsuz17 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende bir tane aldım burda rahat dediler diye ama arkaya kayıyor ağırlık yapıyor gibi hissettim pamuklu dediğin penye şal mı oluyor
FatmaKrbkl [silindi] ay bende böyle bağlamak istiyorum ama yapamıyorum ya yüzüm sanki çok ortada gibi geliyor garipsiyorum düzgün de olmuyor sanki 😬😏
sonsuz17 [silindi] aynen böyle kız sana yakışmış benim yüzüm sana göre zayıf ya pek yakıştıramadım yada alışkanlık olmadığı için
kaganim9 [silindi] ya yanlış anlamayın ama son dönemlerde bone yerine saç gözükmesi epey moda oldu hep merak etmişimdir rahatsız olmuyor musunuz ? Sonuç olarak örtünmek saç telinin bile gözükmemesi içindir ya hani.
[silindi] FatmaKrbkl niye kız çok rahat oluyor bnim yüzüm çok yuvarlak ta deil çok uzun da deil yakisoyor mu da bilmiyorum ama yıllardır böyle yaparm😊😂
FatmaKrbkl [silindi] valla fotoda çok hoş görünüyor 🌺 ya rahat olduğunu tahmin ediyorum ve çok da spor buluyorum çok yakıştırıyorum ama kendim yapınca bi garip geliyor daha doğrusu yapamıyorum o yanları falan düzgün olmuyor 😬
Serpil51 sonsuz17 eşarp hem nerdeyse her yüze yakışıyor ve uzantısı yok çocuk da tutup çekiştiremez hem kolay yapılıyor tafta şekil açısından kolay oluyor tahta sevmezsen biraz kalın pamuklu Olanlar olabilir
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tatlisert Haha bilmem. Bende onu bağlayabiliyorum duruyor yani 😂 İlk tafta ile kapanmıştım ben. Ama hala medine ipeği şifon kullanamıyorum. Çünkü kayıyor. 3 yıl olacak kapanalı hala bağlamadım. 😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hayatnegarip Birkullanici Kitapkurdumom tatlisert model olarak bu şekildeler genişler. Uçları farklı renk, dokusu,kumaşı çok iyi ve rahat şekil alıyor. Yakmaz. ☺️
tatlisert AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende ağustosun sonunda kapandım penye şal almıştım ona alıştım galiba ondan dolayı pamuk şalı yapmayı beceremiyorum ya🤦🏼♀️ Başkalarında ne güzel duruyor ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tatlisert Bak trendyoldan sana aldığımı atayım. Bunlar çok rahat şekil alıypr bende yeni aldım, renk,doku,uzun, genişlik çok iyi. Atmamı ister misin?
Birkullanici AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bana da at bakayım ben de bu aralarrahat Ütüsüz şallar arıyorum
Merve1507 sonsuz17 ben pamuklu şal kullanıyorum ve bone kullanmıyorum hem kayma yapmıyor hemde 4 mevsim çok rahat kullanabiliyorum. Şallarımın ölçüsünü de biraz daha büyük tercih ediyorum çok daha kolay kullanıyorum tavsiye ederim. Resim atmayı bilmediğim için gönderemedim 🤭
Gultane sonsuz17 canım penye şallar çok kullanışlı cok guzel şekil aliyo kaymiyo onlari denebilirsin cok uygunda fiyatlari