Anne4 Kizlar bebegimde gece gaz oluyor. Doktor zinco damla onerdi. Bitkisel mi guvenilir mi, ise yariyor mu🙄 kimyasal yoktur dmi icinde🙄
nilsimay Canım damla vermek yerine doğal şeyler denesen daha iyi olur bence. Ben kızıma bi damla bile ilaç vermedim yediklerime dikkat ettim ve gezene,kimyon tüketiyorum kızıma da arada veriyorum çok şükür 3 aylık olduk bi kere bile gazdan dolayı ağlamadı.
nilsimay Anne4 canım ben bütün yemeklerimde kimyon tüketiyorum sürekli,günde 1 tane rezene çayı içiyorum ve rezene çayından 1 çay kaşığı içiriyorum kızıma. Kümyonda aynı şekilde 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı koy biraz bekle iç aynı şekilde 1 çay kaşığı bebeğe ver. Ama sürekli verme haftada 1 mesela hem süt artıyor hem gaz oömuyor
Mihribann11 Zinco damla içeriğinde baharat var . Dr önermiyor kızım o ilaç yüzünden daha da gaz agrisi çekiyordu kullanma bence bebeğine yazık.
nilsimay Anne4 valla ben araştırdım baya canım emin olmadan vermedim doktora sormadım ama bebeğine vermek istemezsen eğer sen tüket zaten sütünden geçiyor