Katarsis 2 ay 20 günlük bebeğim var bi ara iki elleri de ağzında gün içerisinde her fırsatta yapıyor ve haliyle de kıyafeti kirleniyor bunun sebebi ne olur aynı şekilde bebisleri olan var mı
umayseyda Katarsis benim kızım da 2 ay 19 günlük hep salyası akıyor sweetleri hep tükürük değiştirmekten bıktım normal heralde bu aylarda 😊
GoGirl Katarsis salya cok normal bi sure daha sürüyor ellerini kesfediyor mudahale etmeyin ona da kesfetsin
Katarsis umayseyda bugün 3 ya da 4. kez değiştirdim su saate kadar önlük takıyorum arada ek gıdaya başlamış gibi 😂
umayseyda Katarsis tecrübeli birileri yazar bekleyelim bakalım 😊 aynen arada bende önlük takıyorum ellerini bi kaç gün öncesine kadar ağzına götürüyordu ‘hayır umay’ diye diye yapmamayı öğrendi ben hayır dedikçe hoşuna gidip gülüyordu şimdi yapmıyor unuttu onu yapmayı 😂
Katarsis umayseyda umarım yazarlar brn de yapma oğlusum yeme ellerini diyorum dediğim zaman geri indiriyor babasında ya da besiginde olunca bakıyorum eller ağızda 😃
dilanisra Benim kiziminda 2. ayinda basladi salyasi doktor kontrolüne götürdüğümde 1. Ci sebep olarak diş dedi ama bu 4 5 ay sürebilir . Ci sebep olarakta elerini keşfediyor demişti şuan 5 ayligiz hala salya devam ediyor gecenlerde yine kontrole goturdum diş dedi ama her vocuk hemen cikarmayabilir dedi dis cikarana kadar boyle dedi
Katarsis dilanisra tamm canım çok sağ ol ben de diş olabilir diye düşünmedim değil ama erken diyordum