Sadecebirkul Kızlar yardımınıza ihtiyacım var robot süpürge alacağım moplu mu daha iyi olur yoksa mopsuz mu?4000₺ ayırdım bütçe olarak. Marka model hiç araştırmadım. Robot süpürgesi olup memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?
Mehtee Sadecebirkul valla bacim bende arastirdim alacagimdan değil oyle hangisi iyi guzel diye galiba iRobot u tercih ediyor herkes yinede kullananlar yorumda bulunsun post üstte kalsin diye yazayim dedim 😬 bende gecen gırgır aldim 3 liraya bizde ondan memnunuz denemek isteyene link verebilirim😂😂
GoGirl Sadecebirkul vacuum mop pro kullaniyorum fazla halım yok o yuzden mop lu memnunum.gercekten guzel süpürüyor ama mop biraz tozunu alma seklinde lekelerde etkili degil
Hndd Sadecebirkul vala şöyle söyleyim evdeki tozuu azalttı resmen bizden iyi süpürüyor:) xioami s5 max kullanıyorum çok memnunum 2.5 aylık bebeğim var normal süpürgemi 2 3 kere açtım sadece
bsragunay Sadecebirkul bende yeni aldım evkurdan moplu gerçekten hem süpürmesi hem silmesi çok iyi temizliyor tavsiye ederim markaya çok takılmayın 2000falan fiyatıda orda
Sadecebirkul Mehtee bende bi anda karar verdim pek alma taraftarı değildim aslında benim süpürdüğüm gibi temiz olmaz diye ama artık çocukla çok çok zor oluyor bir saatte süpürdüğüm evi 3 saatte bitirebiliyorum o yüzden hiç araştırmadım. Gırgıra çok güldüm 😂😂 teşekkür ederim yorum için canım☺️
Mehtee Sadecebirkul sorma bacim 1+1 de yasiyorum sabah basliyom gece bitiyor bebeyle al kiz bütçene uygunsa o supursun hergun acarsin hafta 1 de kendin dip bucak yaparsın miss olur🥰
Sadecebirkul Mehtee bende artık bu kafadayım rahat edeyim evim 130 metre kare bebe olunca 2 günde bir temizlemek gerekiyor e öyle de çok zor oluyor mecbur kaldım kıyacam paraya😅
Mehtee Sadecebirkul ohh kahve yap bide o supursun sen keyfine bak. Azcikta biz keyif yapalim dunyaya is yapmaya gelmisiz😂 bende girgiri herifin eline verirsem. Ayni gorevi görür 😂😂😂😂
Sadecebirkul Mehtee ay inşallah memnun kalırım bakalım canım 😍 ahahaha bi dene bakalım belki dayanamayıp o da alıverir bi tane sana 😂
Pitpitbebe Sadecebirkul ben de Eufy diye bir marka aldım 1500 liraya. Mopsuz aldım memnunum gayet . Haritasız benimki odaya koyup kapıyı kapatıyorum o rastgele süpürüyor ama her yeri süpürmüş oluyor. Hazneleri küçük her odada boşaltıyorum acayip toz topluyor zaten. Uygulaması yok kumandayla yönlendirebiliYorsun. Ben parçaları ucuz ve kolay bulunuyor diye Valla gittim en ucuzunu aldım çünkü hepsinde de memnun olan olmayan var ne beklediğin önemli. Süpürsün yeter dedim😂
Arasannesi Sadecebirkul almışken moplu alın derim ama bazı modellerin mopu iyi degılmış.halıları falanda siliyormuş.ben Roborock s5 max kullanıyorum silmesi de süpürmesi de gayet güzel zaten silme açısından en iyi model diyebilirim.şarjı da uzun gıdıyor
Sadecebirkul Arasannesi evim 130 metre kare acaba şarjı bir kere süpürmeye yeterli olur mu sizin aldığınız model
Arasannesi Sadecebirkul tabi yeterlı olur benım 140 m2.genelde turbonun 1 altı sevıyede calıstırıyorum şarj bıtmeden süpürüyo.orta ve alt sevıyede zaten cok cok daha fazlasını süpürür rahatlıkla.bizimkınde sarj bıtmeden yuvaya gıdıyo yanı.zaten tek şarjla en fazla süpürme alanına sahıp modellerden