Busramm00s Malum geldi çattı sevgililer günü şeysi 🙄 evde ne yapalım masa hazırlayayım diyorum da ne yemek yapacağım bilemedim .😟 Haydi sizler ne yapiyorsunuz konuşalım
03032014 Busramm00s hiç bişey 😀 ben eşime bana ne alacaksın sevgililer gününde diyorum oda biz evliyiz diyor bende bişey yapamam 😂😂
3melekannesiii Busramm00s Bimden 1 tane kalpli baksır aldım cok bile ama yine düşünüp aldım o bana ne yapcak sanki 😂😂😂hiç masa kuramam hem hamile hem cocuklu halimle 😂😂😂
Busramm00s 03032014 hahha benimki de söylüyor da dedim valla o gün bana bir şey yapmazsan 😂😂 hediye almazsan eve gelme kocacım 😂
Myworldgirl Mumlarla masa hazırlamayı planlıyorum dışarıdan sipariş vermeyi planlıyorum😀 ama -Etli krep bohçası -meze biz havuç mezesini çok seviyoruz hünkar beğendi salata pilav -domates mezesi kebapçılardakinden -fırında kremalı mantarlı tavuk -lazanya -tiramisu -profiterol -trileçe de yapılabilir 🤪🤪😘❤️
Busramm00s Myworldgirl bende masa hazırlayayım diyorum mumlarla felan . Off yemek ne yapacam kafam çok karışık hemen belli etmeliyim ki eksikleri alayım 🙄 anca hazırlanırim 😂 seninde menü iyi baya 😂🌼👍
Myworldgirl Busramm00s bu önceki özel günlerimde yaptığım menüler 😂 bu özel günde izin verdim kendime sadece masa süsliycem o kadar 😂
3melekannesiii Busramm00s ahahahah yeni gelmiş bugun bime değişiklik olsun hep kadınlar mı gecelik alcak azda erkekler kalpli baksır giysin 😂😂😂
Mom078 Busramm00s Kız ne olur 10 aylık bebekle masa kurarırz bi pasta üfüldeşir hediyeleşir uyuruz pandemi olmasaydı dışarda olurdum ama maleseffff bu senede evdeyiz 😁
ElifTGM Busramm00s bu sene 14 şubatta evde doğum yapıp kocişime süprizlerin en büyüğünü vermek istiyorum skjshs😂
Busramm00s Mom078 hiç sorma ya evde sevmem ama mecbur bu sene evdeyiz dediğin bizi başka yapacak bir şey yok . 😃