Melissstpz Merhaba hanımlar Bebeğim 5 Ekim doğumlu. Destekli oturmayı deneyeniniz var mı? Diş çıkaran var mı? Uyku düzeni bu ara bozulan var mı? Kısacası durumlar nasıl :) neler yapabiliyor bebişleriniz?
03032014 Melissstpz daha desteklı oturtmakmıcın erken ben 4 bucuk aydan sonra desteksız kucagımda oturtmuştum 6 aylıkken de kendı kendıne oturuyorud
turansmom Melissstpz 22 ekim doğumluyuz. Daha destekliyi bırak desteksiz de oturamıyoruz😂 Ben bu oturtmaya ne zaman başlamalıyım onu bile bilmiyorum. Uyku düzenimiz yok çok geç uyuyor malesef. Akşam 11de uyuyor sabah 7de kalkıyor hergün sonra 11e kadar uyuyup uyanıyoruz😔 Bulduğu herşeyi ağzına götürüyor sürekli bir ısırmaya çalışıyor elinden almak istediğimizde kıyamet kopuyor sanırım diş çıkarıyoruz🤷♀️
Ef24 Melissstpz 8 ekim doğumluyuz. Destekli oturtuyoruz kısa süreli çünkü oturmak istiyor. Doktorlarımızda oturmak istiyorsa çabası varsa engel olmayın 5 dk ara ara oturtun dediler. Uyku düzeni oluşturmadım henüz 5. Ayda başlamayı düşünüyorum ama gece uykusuna geçme saatini kendi kendine geri çekmeye başladı 1 de uyuyordu artık 11.30-12 gibi uyuyor sabah 9.30 a kadar. Gece 2 kez emziriyorum uyandırmadan.gündüz uykusu da belli bir rutin içerisinde. Düzensizlik yaşadığımız çok nadir oldu. 3. Ayın başında bazı geceler 2 ye kadar uyumadıgı olmuştu. Ön alt diş etlerimizde beyazlaşma var ama hemen çıkacak gibi değil şimdilik 🌺
Melissstpz 03032014 bence de erken, bir iki denedim hiç rahatsız olmadı, hatta basarabildim der gibi mutlu oldu ama daha fazlasına cesaret edemedim :) bir iki saniye sonra bıraktım
Melissstpz turansmom yok yok sakın elinden alma. Çok normal bir süreç, herşeyi ağzına götürecek. Küçük, kirilabilecek parçalar olmasın, hijyen olsun yeter. Ellerini keşfediyor, engellenirse ileride yeme bozukluğuna sebep olabilirmiş
turansmom Melissstpz engellemek degil zaten herşeyi temizleyip ben veriyorum eline uğraşsın diye ama herşeyden kastım parmaklarım onları almasam iş yapamam malesef😂 Kucağımızda dururken parmaklarımızı ağzına götürüp orda ısırıyor bir güzel alınca ağlıyor. Diş kasıyıcı aldım yinede parmak😂
Goktugveannesii 6 Ekim doğumluyuz bizde gece sürekli uyanıyoruz uyku düzenimiz yok canı istemezse karnını bile doyuramıyoruz 😁😁