Cansuediz Merhaba 3.ay aşısı olmak zorunlu degılmıs galiba sız yaptırsnz mı galıba rota aşıaı dıye gecıyor
03032014 Cansuediz evet zorunlu degıl 3 ve 5 aylarda 2 doz yapılır paralı bır aşı ama durumunuz varsa bence mutlaka yaptırın rota vırus agır bı hastalık ve bu aşıyı olan cocuklar daha hafıf atlatıyor
Balkupum2505 Cansuediz bence yaptirin cok onemli bi aşı. Ben yaptiramadim taşınma zamanimiza denk geldi unuttuk cok pismanim icimde kaldi
Mlkmhrrm Cansuediz Rota aşısı ücretli özel bir aşı olduğu için yaptırmak size kalmış birşey malesef devlet karşılamıyor biz yaptırdık 5.ayda da 2.dozu yapılacak
Cansuediz Esraugur2310 zorunlu olmayan birşey olduğu ıcın yaptıröasamda zararı olmaz dıye düşünüyorum kararsızım
Cansuediz 03032014 anladım canım çok sagol benım korkum huzursuzluğu aşırı huy degıstırdı ıkı ay asısından sonra 😪
Asell9 Çocuğun sağlığı hiç bir şey den önemli değil 2 gün huzursuz olur ama ilerde Allah korusun bu hastalık olursa siz üzülürsünüz bence yaptırın
Melissstpz Maliyetli olduğu için devlet karşılayamıyor. O yüzden aşı takvimine eklenmemiş ama mutlaka yaptırılmalı
Alanbebek Cansuediz evet canm ben yaptırcaktım ama yaptırmıycam ınternetten arstrdım yan etkileri cok fazla ve içerisinde domuz meteryali varmıs istersen bır bak yinede sen bilirsin 🤷🏻♀️
Gorkeminannesiii Cansuediz biz durumumuz olmadığı için yaptiramadik inşallah böyle bi hastalık gelmez başa durumunuz varsa yaptırın bence👍👌