210420 Kızlar merhaba bebeğim 9ay 18 günlük hiç dişi yok 2 gündür 37.5/38 ateşi var dönüşümlü calpol dolven veriyorum var mı başka öneriniz kaç gün sürer bu ateş tecrübeli anneler 😞
Smryna 210420 9 aylık oldu benim de bir anda 2 dış birden çıktı hala minik ama çok şükür patlattı bi anda cikiyor
Alpyas 210420 benim oğlumun 3 gün sürdü ateşi 4. Gün çıkardı dişi hiç korkmayın ama çokta ateş düşürücü vermeyin hiç gerek yok ılık duş aldırın evin derecesini düşürün ince giydirin ben o şekilde yaptım doktor sadece çok ağrısı olursa az miktarda calpol ver demişti ateş düşürücüye 38 derecede falan gerek yok soyundurunca düşüyor çünkü
Bsecill 210420 37,5 38 ilaçla müdahale edilecek dereceler değildir duş aldırarak, çorabının içine limon sıkıp giydirerek düşürebilirsiniz. 38.5 olmadan ilaç vermeseniz daha iyi
Mkelebek AnnesininUmutu merhaba dis oldugunu nasil anladiniz. Az once disetlerini elledim.sert bisey var cay kasigiylada tik tik ses geliyor ama.tam.bakamiyorum dis galiba😊
turansmom AnnesininUmutu bizim bebeğimizde parmaklarımızı ısırmaya calışiyor sürekli olmayan dişiylede ısırıyor da yani. Dişten midir acaba?
AnnesininUmutu Mkelebek Gözümle gördüm ve aaa diş çıkmış dedim 😅 Zaten huysuz bir bebek hiç anlayamadım. 2. aydan sonra salyası başlamıştı demek ki diştenmiş.
Prensiinannesi Canım doktor bana diş ateş yapmaz demişti benimkide çıkartıyor şuan 38 i bulursa getir kanına idrarına bakalım demişti doktoruna bi yaz istersen
Bsecill 210420 söylenene göre 3 gün süren ateş diş değildir deniyor. Oğlumunda geçtiğimiz cuma 1 günlük yüksek ateşi oldu ertesi gün olmadı her bebekte farklılık gösterir elbette ama 3 günü geçerse ateş süresi bir doktorla görüşmenizde fayda var bence