Aysell Merhaba, Tum bebekler iyidir umarim 😊 ek gida,uyku vb. konularda her şey yolunda mi güzel anneler 😊😊
Oslemm Aysell merhaba kuzum ek gıda sıkıntımız Yok ama uyku düzenimiz bozulmaya başladı 🤦🏻♀️Sürekli uyanıyoruz 1 haftadır 😀
Erselinannesi Aysell ek gıda konusunda ıyiz ama uyku ah o uyku sürekli bir uyanma emmeden geri uykuya dalamama emzik ise yaramamasi
Zeyyy Aysell 21 haziran 💛 ek gıda bu ara yok gibi çok iştahsız sabah yarim yumurta sarısı öğle de 1 kaşık yoğurt akşam azıcık çorba çok az dimi😑 uyku pert diş sıkıntısı var gündüz uykusu zaten çok çok az 😄 emekleme tutunup kalkma çok her şeyi ağzına götürme çığlık atma hergün onunla farklı şeyler keşfetmek en güzeli 🤭💛
MMertinannesi Aysell 24 haziran♥️disimiz yok emekliyoruz tutunup ayaga kalkip iki adim atip düsuyoruz mama anne kelimelerini bilincli sekilde kullaniyor ortalik dagitmakta üstune yok ek gida da bi sıkintimiz yok herhangi bi yiyecekte ayrim yapmiyor parmak besine gectik herseyi kendi yemek istyor uyku desen bazen var bazen yok alisstik onada artik🤷♀️
Aysell Oslemm ya benim kizim da ayni, alttan 2 dişi cikti 7.ayda. Şimdi ust damaklari kabardi, ama bi turlu patlamadi. Geceleri aglayarak uyaniyor 😴
Aysell Erselinannesi 😂😂 sizinki de mi emzik almiyor, ah şu bebekler ya 😴 ayni durumdayiz vallahi, saat başi emzirme. Deliksiz gece uykusu neydi 😃
Aysell Zeyyy evet ya sizinki de az yiyormus, benim kizim da oyle.. Her ogun bi gayret hazirliyorum ama 1 2 kaşik alip reddediyor. Geceleri muhallebi yapiyorum dr tavsiyesiyle, bi tek onu reddetmeden yiyor 😓
Zeyyy Aysell aslinda kendince yiyordu biraz ama bu ara hiç yemiyo iştahlı diye sevinmiştim ama kaç gün oldu dişten olsa kısa sürer 😑
Erselinannesi Aysell emzik alıyor ama uyku bozulduğu an memeyi istiyor emzik verdiğim an ağzına tükürüyor
Nihann Merhabalar benm kizimda 22 haziran ❤ ek gidalarda super gidiyoruz herseyden Olabildigince tatdiriyorum ve hicbirsey ayirt etmiyor tek skntimiz dis alttan 2 dis cikti biraz Zor dis cikariyoruz... 😢
Zeyyy Nihann benim kizim da 21 haziran aslında yemesi güzeldi başlarda seçmezdi kendince yiyordu şimdi hi bi şey yemiyo zorlamak istemiyorum bugu n sadece yumurta sarisinin yarısını yedi 😭
Boncugum Ek gıda eh işte keyfi olacakta yiyecek uyku berbat saat başı bazen 20 dk uyanıyor bi dün uyudu işte 6 kere falan uyandı şükür 😁
Nihann Oslemm benmkiyle bir gun var arkasinda bizim sadece 2 disimiz var sizin 4 tane olunca acaba bizimki neden ole gec kalyor
Uzaymekiii Selam👋🏼 6 Haziran doğumlu kızım herşey yolunda çok şükür geçen ay bi ara sapıttı uyumadı deli gibbi oyun oynamak istedi enerji patlaması yaşadı sanırım biraz🤭 ama geçti şimdi herşey düzenli uykusu yemesi oyunu kendine göre saatli bi sistem oturttu😌
Oslemm Nihann genetik olabilir canım bazı bebekler Yaşında çıkarıyor bizim baba da 4 aylıkken çıkarmış kızım da erken çıkardı bundan dolayı 🌸
Duru_kahve Benimki de 25 haziran emekleme yok diş yok. Bol bol herkesi yoluyor bağırıyor çığlık atıyor . Uykusu doğduğundan beri cok güzel. Ek gıdalarda canının istedigini cok guzel yiyor istemedigi seylerde ya kaşığa vuruyor ya da tükürüyor 🤕😆
GlcanUyank 27 haziran 2018 doğumlu bizimkide iştahı iyi çok şükür ek gıdada sıkıntımız yok iyice yaramaz oldu nerde kablo nerde tehkikeli şey var oraya emekliye emekliye gidiyor 6 Aylıkken alttan 2 dişimiz çıktı şimdi üstten 2 tane sivrileşti çıktı çıkacak uyku deseniz haram 1 saatte yarım saatte bir kalkar vay benim Halime vayyyy😀
Aysell GlcanUyank 😄😄 uyku konusunda ayniyiz canim, benim kizim emeklemiyor hala tembel cikti, geri geri surunuyor 🙈😅