Alyaveannesi Bebegim 27 gunluk uyuyo fakat ıkındığı icin uykusu hep bölünüyor bu neden olur sizinde boyle olan varmi ne zaman geçer bu ikinma 😒
Eylulaydin Alyaveannesi benim hala oluyo canim 1 ay 22 günlük ve ikiniyo agliyo falan gecer diyorlar bakalim ne zaman geçecek
Saracn Alyaveannesi aynı durum bizde de var ne yazık ki 1 ay 17 günlük bebeğim ama çözümünü bulamadım her sabah beşte ıkınmanın yoğunlaşması nedeniyle güne başlıyıruz
Mehmet Saracn aynen oglumda sabah 4-5 baslıyor gozu kapalı ama ıkınıyor yazık. Kaldırıp. Masaj yapıyorum gazını cıkarıyor ama sonu gelmıyor.
Yasemintutku Bizde öyle sabah 4 5 gibi ıkınmaya başlıyoruz saat 10 11 kadar sürekli bir ıkınma halindeyiz..uykularımız 1 saat yarım saat sürüyor....2 aylık olduk ne zaman geçicek bilmiyorum...kaka sorunumuzda var 3 aydan sonra geçiyormuş bir umut bekliyoruz.
EbZeyAh Alyaveannesi gaz dan ya da kakasini yapamadigindan oluyor canım benim bebegimde 35 günlük o da öyle yapıyor mizirdaniyor ikinizi kıpkırmızı oluyor sonra geri uyuyor kendi kendine. Zeytin yağı verebilirsin ya da gaz damlası