LinaE Merhabalar kızım tam 3 aylık tek kulagı kepçe olacak gibi sizin deneyimleriniz neler geçer mi bu durum
Babymom123 LinaE bizde 4 aylığız bizimkide öyle saç bandı şapka falan takıyorum durdurmuyo düzelmiyo bu post benim içinde önemli şimdiden sonra düzelir mi erkek çocuğu birde esarp saç ilede kapatamaz yattığı zaman anında bükülüyor🥴
Minikkusss LinaE bizimde kafasina yapişik olan kulaklar bukule bukule aşiri açildi hem de erkek cocugu. Araştirdim ilk 6 ay icinde duzelmesi kolaymiş. 5 ayliktik hemen bandana takmaya başladim veya bere. Duzeldi biraz. Sizin ayiniz daha kucuk baslayin bence
Minigimm2020 LinaE sac bandi takiyorum ama duzelmiyo yataken iyice katlanıyor yatiyo oyle bbende poat açmıştim ama bseye yaramadi
Yenianne0606 LinaE kepçe kulak öyle bişey değil genetik malesef şapkayla falan düzeltemezsiniz . Ayrıca kepçe olsa nolur kafası büyüdükçe düzelir merak etmeyin
Minikkusss Babymom123 normal zamanda takmasaniz bile uyurken mutlaka takin 6.aydan sonra zor cunku duzelmesi:(
Babymom123 Minikkusss ah birde uyurkende durmuyo başını çevirdikçe gözünün burnunun önüne düşüyor çokta sıksın istemiyorum başını😔