Urazinannesi2808 Selam anneler bu ara fazla oluyor sanki idrarını yaptıktan sonra bezde turuncu leke oluyor. Tahlil yaptırdık yeni temiz çıktı. Ama leke oluyor arada bir. Bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.🌸
Rivadan_35 Urazinannesi2808 emziriyormusum canım. Bizde 4ay 20 günlüğüz 2 ayında öyle rastladım o renge kavun içi turumcumsu bir renkti birde kokuyordu bizim. Sordum ebeye emdiği için normal dedi kokması da renginde yediklerimden içtiklerimden kaynaklıymış
Oykmmkrkn Urazinannesi2808 hep mu oluyor canım bizinde enfeksiyon çıktı ve ne zamandan beri su veriyorsun
Nejlazafer Kaç aylık..yeterince su tüketiyor mu?? Susuzluktan oluyor turuncu lekeler diye biliyorum..
Urazinannesi2808 Nejlazafer beş aylık ben az az su veriyorum. Mamada almıyor sadece emiyor. Ama galiba bende çok su tüketemiyorm ondan galiba çok teşekkür ederim 🌸🙏🏼
Urazinannesi2808 Rivadan_35 çok teşekkür ederim canım Rabbim evlatlarımızın acılarını göstermesin inşallah 😘❤️🌸
Urazinannesi2808 Oykmmkrkn hayır hep olmuyor canım ama korkutuyor iki günde bir oluyor mesela. Ben çok su tüketebilen bir anne değilim. O yüzden doktor tavsiyesi ile dört aylıktan beri veriyorum canım. Daha yeni idrar tahlili verdik elhamdulillah temiz çıktı ama korkutuyor bazen işte 😞
Oykmmkrkn Urazinannesi2808 çok şükür canım biz 3 aylığız nasıl su veriyorsun hazır suyu mu kaynatıyorsun yoksa çeşme suyunu mi tarif edebilir misin çok tecrübesizim
Urazinannesi2808 Oykmmkrkn tabi 🙏🏼💐 hazır suyu kaynatıp veriyorum canım benim cam biberonunuda kaynatıyorum soğuduktan sonra kullanıyorum. 2-3 günde bir de döküp yeniliyorum 😘🌸 güle güle büyütelim inşallah 🤲🏻
Esendemir İlk dogdugunda bizdede olmustu bebek gün içerisinde iyi beslenemediginde anneye verilen bir ip ucuymus bize dr oyle demişti bebeginiz tam doymuyo olabilir