ilosasel2010 Bebislerinize islak mendil ne kullaniyosunuz ? unibaby ve molfix izotonik haricinde kimyasal içermeyen islak mendil var mi ?
daisybebek ilosasel2010 sleepy organik sirke kekik limon okaliptüs olanı. Hatta şuan migros sanal markette indirimde
Annis-ogul Doğduğundan beri sadece pamuk kullanıyorum ilik su ile ıslatıp. Sadece disari çıktığım zaman uni beybi kullanıyorum. 5 aydir bi paket bitmedi 😀😃😄
ilosasel2010 Annis-ogul ilk 3 aya kdar bende pamuk kullandm ama artk usenmeye basladm bu yüzden islak mendile gecis yaptm😂
Organikumos ilosasel2010 içerikleri araştırılmış tamamen temiz içerikli olanlar bunlar. Ama ben yinede bebek temizleme pamuğu kullanmayı pişik süreci için daha sağlıklı buluyorum.
bluekoala ilosasel2010 sleepy kullanıyorum cok guzel. Hani üçlü paket yada koli almıyorum onlar cok ince cok cok küçük oluyorlar. Tek tek alıyorum hem kapaklı birde kalın ve büyük olması cok iyi 😌
Elfida-10 ilosasel2010 instagramdan mühendisinoğlu sayfasından bakabilirsiniz kimyasal içermeyen ıslak mendillere
Rivadan_35 ilosasel2010 önce prima yeni doğan kullandım memnun kalmadım. Şimdi water wipes kullanıyorum çok memnunum hayatımda kullandığım en iyi ıslak mendil diyebilirim
Flamingom ilosasel2010 1 yaş öncesine kadar sleepy yenidoğan ile basladım sleepy devam ile 1 yas bitti sonra. Sleepy organik. Hepsi temiz içerik
4bilge12 ilosasel2010 baby me kullanıyorum. İçinde sadece potasyum sorbat ve saf su var. Hamileyken çok araştırmıştım. Jokerde satılan promum markalı ıslak mendilin de içeriği aynı. Marka değil içerik odaklı gittim.
ilosasel2010 4bilge12 evet icerik onemli ben unibaby kullaniyordm ama kimyasal oldugunu bilmiyordm iceriginde bu yuzden degistirecegm