Fadikfs İlk ek gıdaya geçişte sebzeleri nasıl verdiniz ne zaman çorba yaptınız nasıl yaptınız anlatır mısınız 😊
Asklepios Fadikfs ben anlatırsam linç yerim. 😅 Tabi her çocuk farklıdır. Ben öyle yapmasam benim ki şimdi böyle olmazdı tabi. Sağolsun ek gıda konusunda hiç üzmüyor beni 🥰
gulayyy Fadikfs mamayla beslendiği için 4.ayda yavaş yavaş başladım ben. 3 gün kuralıyla patates kabak ve havuçla başladım bi süre bunları verdim. Yoğurt yaptım. 6.aydan sonra sebze ayırt etmedim şimdi 9aylık.
ilkbahar Fadikfs ben işin çok kolayına kaçmıştım hazır organik toz çorbalar alıp veriyodum ama annemler yediklerimize alıştırdı 🤦♀️ daha 7ay 22 günlük ben ne yersem istiyo kıyamıyorum veriyom da 😃
Asklepios Fadikfs tadım yaptırmadım. Direk pata küte başladım. Ne kadar isterse o kadar verdim. Tek doğru yaptığım şey sebzeleri ayına göre veriyordum 😂
gulayyy Asklepios bi yerden sonra bende bıraktım tadımı bişey alerji yaparsa belli eder nasıl olsa dedim 😂
gulayyy Asklepios ben 4.ayda başladım kıyamadım 6.aydan sonra bıraktım. mama reddi başladı mecbur kaldım aslında
Gokcesra ilkbahar keşke kıysanız 😒 tuz şeker 1 yıla kadar verilmemesi gerekiyor. 1 yaşına yakın olsa tamam da daha erken değil mi
Asklepios gulayyy benim 5.ayda başladı mama reddi sonra kendi kendine düzeldi tabi ama ben o zaman başlamıştım sonra devamı geldi tabi
Gokcesra ilkbahar her şeyi çok bilen saygıdeğer büyüklerimiz… Sonra şey derler sen nasıl büyüdün sanki. 😁
gulayyy Asklepios 9 ay 22 günlük şuan. Gündüz tamamen ek gıda veriyorum kahvaltı çorba meyve… Pirinç unu da yemiyor mesela
Asklepios gulayyy ay çok zor işin valla. Ben ek gıdanın yanında mama ile destekliyorum. Senin işin hepten zor valla