Sofyatomasatlas Gokce07 bebeğinizin beslenmesi nasıl kilosu kaç? Biz 1 aylığız 2 haftadır doktor uyandırmanıza gerek yok dedi serbest beslenmeye geçtik yani. Hatta 4-5 saat bile uyuması normal korkmayın dedi. Ama benim oğlan max 3 saat filan uyuyup uyanıyor zaten.
Gokce07 Sofyatomasatlas 3445 doğdu 1 aylıkken 4040 cıktı cumartesi 4480 olmus normal gidiyor zorla uyandırıyorum
KUMSAL2020 Gokce07 Canm sadece anne sütümü ama az almış sanki ilkay istersen bu ara yine sık sık emzir
KUMSAL2020 Gokce07 Evet canm bende sütüm çok olmadığından aradada mama veriyorum ayda 700 ile 1 kg arası alması gerekiyormuş
KUMSAL2020 Gokce07 Uyanıdır demiyorum uyusun o da çok önemli ama arada istersen takviye yap ama doktorunuz demiştir zaten biz çok da etkilemeyelim
Aytenkrktn Bence gerek yok ben 1 aylık kontrolüm de doktor eğer uyuyorsa uyandırıp besleme 4.5 saat a kadar normal demişti bende uyuduğu zaman uyandırıp beslemedim hiç zaten acıktıgında mırıldanıyor ayıkmadan yedirmeye çalişiyorum
Gokce07 KUMSAL2020 doktora sormayı unuttum canıM 2 ay kontrolunde soracagım mutlaka mama gerek yok demişti sadece 700 gram alınca arkadaslarım nasıl 1,5 2 kilo aldırdı bilmiyorum dedim sakın kıyaslama yapma dedı yeterş kadar almıs dedı
KUMSAL2020 Gokce07 700 gr yeterli aslında bende öle aldı ya herkesin sütü bir değil sonuçta napalım artık elimizden geldiği kadar ama 2 kez de mama veriyorum 🤷♀️