Muhasebeciana Nihal123_ gecen ay hastanede yaptirdik ya 296 yada 276 tl di nimenrix le ikisi ayni anda oldugu icin hangisi hangisinin fiyati emin olamiyorum
Pekmeziletahin Nihal123_ bende yaptırıcam teşekkürler soru için fiyatı merak ediyordum bende ilk oğluma yaptırmıştım kızıma yaptırıcam şimdi Zaten ağızdan veriyorlar iğneyle vurmuyorlar ilk kez yaptırcaksanız söylim dedim
ozlemomerefe Nihal123_ hayır hiç bir yan etkisi olmadı bizim bebişte zaten ağızdan veriyorlar huzursuzluk yapabilir demişti hemşiremiz herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık
Nihal123_ Gulcan88 bizede hastanede doktor sormuştu düşünüyomusun diye ben sormasam sağlık ocağı bişi demiyodu😂
Muhasebeciana Gulcan88 saglik ocagi sormaz genelde canim özel aşi oldugu icin bizimkide sormamisti biz kendimiz hastanede yaptirdik
VolkanEmrem Nihal123_ rica ederim senin asinin adi ne cnm 2 tur asi var benmki rotarix iki doz bide rotateq var o uc doz size hangisini yazdi doktkr😊
Gulcan88 Nihal123_ 7 ayina kadar hastneye falan gitmedik dogmve kintrlleri disinda demmekki kacirdik doktrun sormasini 😊