Derenkuzum Ateşi olan bebek uykudan uyanır mı? Kaç gündür ateşi yükseliyor. Rahat uyuyamıyorum, ben uykudayken ateşi yükselirse farketemesem diye
Seher26ikra Kaç aylık canım bebeğün şuan benim bebeğim de hasta 3 gündür ateşliyiz bi gün kalkmadı mesela uyanmadı 4 saat bende uyumuşum oda uyumuş diğer günlerde mırıldanarak uyanmıştı
melektolga Seher26ikra aman dikkat edin ateşliyken uyumasın kuZum havale falan geçirir Allah korusun baktınız inmiyor ateşi hastaneye götürün.
Seher26ikra Prens0205 11 aylık gittim tabi 3 gündür ateşliydi 37 ile 38.6 arası gidip geliyodu ateşi canım ben diş sandım ama boğazı intihap olmuş tabi dişinde etkisi varmış
Seher26ikra Derenkuzum 38 bucıktu canım kalktım direk şurup falan verdim elini yüzünü yıkadım düşmedi sabahına doktora gittim
melektolga Derenkuzum 40 çok fazla aman dikkat heleki ateşi varken uyuması çok tehlikeli kendi oğlumdan biliyorum aman dikkat baktınız düşmüyo hastaneye hemen
Ebru2ozturk melektolga çok kötü bir şey ya havale Allah korusun inşallah kardeşim geçirmişti gitti geldi nerdeyse Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah en çok korktuğum
Seher26ikra melektolga canım bi anlık uykusuzluk yorgunluk uyumuşum valla hiç yapmazdım cok şükür ki gittim doktora ilaçlarla kontrol altında Allahım korusun evlatlarımızı
Derenkuzum melektolga şu an ateşi 37.1 ama ağrısı var belli fitil versem mi rahat uyusa. Fitil doktor vermişti ama düzenli kullanmak mı lazım ateş yükselince mi kullanmak lazım
Prens0205 Seher26ikra zaten diş ateşi 37.5 tan fazla ise dişten kaynaklı enfeksiyon olurmuş bebeklerde dış döneminde bağışıklık düştüğü için ee sürekli herşeyi ağızlarına götürdüklerinden genelde boğaz enfeksiyonu oluyor dedi doktorumuzda 37.5 geçerse getirin demişti bize de 37.8 di çok hafif boğaz enfeksiyonu var dedi antibiyotikle 3 günde geçti
melektolga Derenkuzum şurup ver aman dikkat et kafasını suya sokma,ateşliyken baş yıkanması iyi değil birde inek sütü ateşi çıkarıyormuş.benim ortancı oğlum hem havale hem menenjit geçirdi farklı senelerde Rabbim evlatlarımızı korusun 🤲