Ertugrulhilal Kızlar sizinde 495 adet yazan poset çabuk bitiomu benegim 24 günlük oldu bugun bitti üstelik gün aşırı çöp atıyoruz
Yesillimon Ertugrulhilal Çabuk bitmiyor ben bir kaç kere kendi poşetini aldim sonra normal kullandigim çöp posetlerinden kullanmaya başladım
Yagmur_arda_mom Ertugrulhilal çöp kovasının içinde olan poşet çabuk bitiyor. 1400 küsürlü olan o kadar çok yetiyor ki aldım ama iki Aydır daha yarılamadık bile
Woody Ertugrulhilal o zaman bitmemesi lazım. Ben içinden çıkanı ve bir de 380 civarı bez kapasiteli poşetten 2 tane kullandım 1 yılda
nazanay Ertugrulhilal Uygun boyutlarda normal cop posedi kullaniyorum bazen bitince. Ama kesinlikle ayni verimi alamiyorum cunku kokuyu hic hapsetmiyor. Her gun bosaltmak zorunda kaliyorum poset dolmadan. Kendi posedi cok iyi.
RuzgarMommys Ertugrulhilal Aldığında kovanin icinde olan az canim 24 günde bitmesi normal simdi anladim. 395 li 400lu poşetler baya uzun gidiyor çünkü
Yesillimon Ertugrulhilal Normal çöp kovalarina kulladigimiz posetler varya onlardan kullanıyorum cnm büzgülü çöp poşeti 🙈
Mrvdrs Ertugrulhilal bebeğim 3 aylık ancak 2.paketi taktım ama ağzına kadar dolduğunda cok ekonomik oluyor