Pnrdnzysfars Babymom bizde ayni sekilde sabaha kadar uyumadik dus tu ilik bezle falan serinlettik ama bi türlü düşmedi. Oglum ustteki 4 disi birden cikardi onun da etkisi olabilir. Ama doktor bogazda enfeksiyon var dedi
babyboymom Pnrdnzysfars hazır siz yazmışken benim oğlanda oldu aynen kaç gündür ateşliyiz. Şimdi ciğerlerden böyle radyo frekansj gibi ses çıkıyor sizden çıkıyıor muydu ben panik oldmda
Mrvalptmr Pnrdnzysfars Ateşin üç gün sürmesi normal kabul ediliyor üzerini ince giydirip ılık duş öneriliyor. Doktorunuzun yazdığı ilaçlarla üç gün sonunda geçmezse tekrar kontrole gidin bence çok geçmiş olsun
Pnrdnzysfars babyboymom doktor dinledi cigerlerde bi sorun yok dedi bronşit olunca hava kullanıyoruz o zaman hırıltı oluyor
Acemi_ogretmen_annee YagmurKocer çocuk doktorları ikiye ayrılmış sanırım kimisi sirkeli bez ile silin diyor eklemlerini 🤷🏻♀️
YagmurKocer Acemi_ogretmen_annee dogru ama ben sadece internetten okudum zararli oldugunu. Ama tabi onceden annemlerde oyle yaparmis.
babyboymom Pnrdnzysfars bizim meğerse bronşit bailangıcıymış buhar verdi hastanede iyi geldi ilaç verdi bide
Pnrdnzysfars babyboymom malesef bizim de bronşit başlangıcı ile baslamistik hava ancak 3 kere tekrarlayinca alerjik bronsit oldugunu soyledi doktor
babyboymom Pnrdnzysfars ah ah çk geçmiş olsun ya :( peki iyileştimi şimdi yani yoksa hep oluyormu alerjik ddiye
Pnrdnzysfars babyboymom şimdiye kadar 3 kere tekrarladi. Öksürünce hemen hava veriyoruz 1 2 sene tekrarlar dedi doktor