Seren3443 Merhaba kızlar 6 ay 18 günlük oğlum var açıkçası sütüm az yetmiyor biliyorum ek gıda menüsü lazım bana kaç öğün veriyorsunuz benim gibi sütü az olup gece bebeği sık sık uyanan var mı bir ayı geçkin gece uykumuz bozuldu 🥺🧚🏻♀️
Kavinsmom Merhaba ben doğumundan beri mama süt gidiyorum. Doktorum 8 aya kadar ek gıda menüsünü bastırdı takip etmeye özen gösteriyorum. Daaa size nasıl ulaştırabilirim 🙄
Seren3443 Kavinsmom ben mama hiç kullanmadığım için midesi büyüdükçe sütüm yetmedi ama çok pişmanım kesinlikle içirmeliydim şimdi hiç ağzına sürdürmüyor bütün mamaları denedim
Kavinsmom Seren3443 çok uzun çok sayfa bilmeye biliyorum da. Özel tartışma yazamıyorum cep tel whatspp atarım isterseniz
Kavinsmom obo1903 yok elime liste olarak fiziksel veriler yaklaşık iki aylık her gün başka yiyeceklerin olduğu bir liste. Sayfa sayısı çok
obo1903 Kavinsmom benimde 6 ay 6 günlük 5 buçuk aylıkken ek gıdaya geçtik ama bir haftadır bişey yemiyo sadece emziryorm dış çıkarıyor her gün agliyo 😑
Kavinsmom obo1903 bizimki de diş huysuzluğu var ama sizinki gibi direnmiyor. Bir gıdayı almıyorsa ötekine geçip bir süre sonra almadığına geri dönmek ve ağlatmadan yedirmek gerekiyormuş. Uygulamaya çalışıyorum. Ona on gitmiyoruz tabi bence bu süreçler normal