YagmurElamm Kızlar Koltuk önerisine ihtiyacım var. Öncelikle açılır olması onemli tayinciyiz ve tayinci olduğumuz icin cok çabuk yıpranmayan bi takim istiyorum. Seçenek olarak kelebek ve istikbal var aklımda. Kullansli rahat olan bi takım onerebilirmisinizz🙏🙏
Ballokumu YagmurElamm ay ben de açılan istiyorum ama açılanlarda güzel bir model bulamadım haaalaaa belki bana da fikir olur bekleyim ben de
Aslanmamy YagmurElamm bellona mitral benim ki açılıyor da bir bakın isterseniz iletişimde de sorun yaşamadım hiç
BeautifulMother1 YagmurElamm bizde evlenirken aldık eşim asker sürekli tayin olacağımız için ucuz olsun dedik ama daha 1 buçuk yıllık evliyiz çok kötü çok 😏
Bezelyeveannesi YagmurElamm istikbal dayaniklidir annemlerde 2 takim koltuk var ikisinde de bir sorun yasanmadi
Annesizanne YagmurElamm ne alırsan al arkasında koca koca yastıkla dolmuş koltuk takımı alma yeminle bıktım sürekli yastık düzeltmekten 😏
YagmurElamm BeautifulMother1 yaa gel sarılalım o zaman kader arkadaşım benimm. Bemim eşimde asker tayinciyiz modalife alalm dedi tum arkadaslar ordan aldi dedi. Simdi oda cok pisman . Mantik isi degil modalife
Anneyim26 YagmurElamm istikbalin koltuklarını tavsiye etmem. Evimin bütün eşyası istikbal ve hiç memnun değilim saglam olmasına saglam ama çok büyük ve kaba geliyor bana hadi benim öyle belki dicem ama kimde görsem öyle. Detaya gelince kenarları deri olmasın sakın sil dur ancak. Birde o iki büyük yastık ve kırlentler çok gereksiz oluyor. Kırlent olmaz sa olmaz da diğerini yine tavsiye etmem
ozlemomerefe YagmurElamm bizde yeni doğudan geldik bellona Loren koltuk takımını tercih ettim belki bir fikir olur