busracagdas Regl gecikmesi gününde hamile kalma olasılığı sizce nedir? Doğumdan sonraki 2.adet döneminde geciktim, kadın ağrısı var ama ortada bir şey yok
Mstfa59 busracagdas benimde 60 gün geçti ve 10 gün önce kahverengi akıntı geldi test yaptım ama negatif çıktı kafamda deli sorular
Betul6060 busracagdas bende 1. Adetimi oldum 2. Adetimin zamanı geldi geçti bile canım leke geliyor adet olacakmışım gibi ağrım oluyor sadece ve hastanede çalısan bi yakınımız doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor demişti ama ben yinede korkuyorum 🤷♀️ Deli sorular bendede mevcut
TheLatte busracagdas ben 40 cıktıkdan sonra adet oldum sonra kesildi 2 3 ay sonra tekrar olmuştum yanlış hatırlamıyosam. Düzensizlik oluyo doğumdan sonra. Bide korunduysanız korkmayın.
busracagdas Gamzelibebek_19 inşallah öyledir. Bir de 9 gün geciktim ve hamile olsam dahi 9 günlük hamileyim o olasılıkta düşük gibi ama korkuyorum. Emziriyorum da bu arada
busracagdas TheLatte ya söyle doğal yöntemle korunduk ama adet olma günümdü aslında. Hamile kalma olasılığımın en az olduğu gün bir de 😔
VolkanEmrem busracagdas dogum sonrasi ilkbir yil normal cnm endiselenme hemen bn normal de hep duzenli olurdum gunu gunune seningibi ikinci adetim 44 gn gectikten snra dun oldum emziyosanda olur yinede bi kan ver ostersen icin rahat eder hakknda hayrlisi☺️
TheLatte busracagdas bende öyle olmuştum canım. 2.adetimi 2 3 ay sonra olmuştum. Bir kaç gün bekle test yap için rahatlasın.