Gzmky Kızlar bizi bu aşı hakkında bilgilendirmediler.bebeğim 16 haftayı doldurdu,17.haftanın içindeyiz.şuan yapmamda bir sakınca var mıdır ?
MelegimKizim Gzmky Gec kalınmış maalesef. 3 ve 5. Aylarda olmalıydı. Veya tam hatirlamiyorum ama 3 dozlu olan vardi oda 2. Ayda başlanıyordu.
C_Eren Ben de evladıma yaptırmak istiyorum ama nerde nasıl yaptıracaz bilmiyorum. Bilgilendirir misiniz lütfen bizi? 🙏🏻
Atamom16 C_Eren eczaneden aşıyı alın sağlık ocağı ya da takipli doktorunuz varsa onlar yapıyorlar ücreti geçen sorduk eczaneye 310 lira dedi ağızdan yapılıyor aşı damla şeklinde
cepoykusu35 C_Eren özel hastanede takipli doktorunuz var ise yapıyor zaten aşı fiyatı eczaneden de alsanız aynı fiyat oldugundan sıkıntı olmaz
C_Eren Atamom16 sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum çocuk dr uyguluyor özel aşıları dedi kestirdi attı. Çok teşekkür ederim 😇
Epifenomen-gkc C_Eren evde kendiniz bile yapabilirsiniz ben kendim yaptım. Doktorumuz bunun için çocuğu hastaneye sokmayalım kendiniz verin dedi bir sıkıngı yaşamadk
Atamom16 C_Eren uğraşmamak için öyle demiştir bizim sağlık ocağındaki ebe kendi dedi 3. Ayda getir biz yaparız dye