cinara Kizlar Sidefer kan ilaci kullanan varmi? Saglik ocagindan Vegaferon verdiler ama kullandiktan sonram kizimin vucudunda rengini degistigini gordum. biraktim. doktorum sideferin onerdi . yarin baslicaz Insallah kullanmaga. acaba yan etkileri varmi?
Duygucukk cinara biz kullanıyoruz. Hiç bi yan etkisini görmedim sadece kabız yaptı benim kızımı. Yani şöyle kabızda denmez aslında öyle ıkınma huysuzluk felan yok kızımda sadece 4 gün kaka yapmadı. Ama bütün Demir damlaları kabızlık yapıyormuş. Doktorumuz sidefer en iyisi dedi
cinara Duygucukk ay vallah icim rahatladi cok tesekkur ederim.saglik ocagi vegaferon dedi burdada sordum her kes kotuledi zaten o vegaferonu kullandivimda bebegim cok huysuz oldu kabiz oldu agladi hep (normalde bebegim sakin ) veee derisinin rengi kahve rengi olusmaga basladi yani beyaz bebek derisinin yari rengi beyaz yari rengi kahverengi olmaga basladi.doktoruma dedim yan erkisi yokdedo.direk doktorumu degistim hic memnunda kalmadim doktordam.dimdiki doktor iyi gibi gozuktu