Lina_ Bugn gözlerinin kizardigini fark ettm ama uykusuzluk sandım meğersem grip olmuş burnuda akıyor napsam iyi gelir aranızda bebegi gribi geçirip atlatan oldu mu kac gün sürdü bu arada kizim 9 aylik
Kumsal-1034 Lina_ benim kızımda olmuştu burun akıntısı sonrasında tıkanıklığa dönüştü ıhlamur iyi geliyor emiyorsa sık sık emzir ama yinede doktora gitmeni tavsiye ederim canım damla veriyor rahatlatıyor çok geçmiş olsun
InciLiya12 Lina_ canim gecmis olsun insallah gecmistir simdiye kadar ama aklinda bulunsun soguk alginligina cok iyi geliyor sogani ortadan böl icine 4-5 karanfil koy bi corabin icine koyup baglayip bebeginin ayak ucuna koy gece yatarken.
Lina_ eymenkerem kızımın doktoruna msj attm cvb vermedi ama cok kotu olursa tabikj doktora gotrrcm mecbur ilkkez yaşıyorm o yüzden bilemedim saol canm
Lina_ Kumsal-1034 iste bnde ondan korkuyorum ins gecer ya maalesef emzirmiyorm ıhlamur da yok sıcak çorba verdim ve nefes alsn die deniz suyundan sıktım ins ates çıkmaz rabbim bütün çocuklarımıza sifa versn ins 😔❤