Ccansuu Hzr28 Gaziemir değil ama Ayrancılarda Medifema hastanesinde Necati bey var iyi bir de Alsancak’ta Görkem astarcıoğlu var muayenesi özel biraz pahalı ama mükemmel bir doktor 🌱
Asklepios Hzr28 bzi ayrancılardan necati beye gidiyoruz hem ilgili hemde üslubu çok güzel 🤭 Yeşilyurttan ayrancılar doktora giden de ne bileyim yani 😂 @Mom14
Kuzeysmom201020 Hzr28 Medifema da Necati beye gittim ama ben ondan memnun kalmadım. Kesinlikle Görkem hanımı öneririm Muayene ücreti 300 tl çok ilgili bi dr. Instagramda da takip edebilirsiniz çok yararlı bilgiler paylaşıyor.
Mom14 Asklepios kız ben hamile sandım cocuk doktoruymuş meğer 😂 aynen ayrancılardan necati yağız sayer en iyi doktor tek geçerim bizimde doktorumuz o
Asklepios Mom14 bir gün denk getirsek de kahva içsek beraber 😘😁 Ayşe inmez miydi senin doktorun hamileyken
Simurg Gülbin yurdaışık Kesinlikle tavsiye ederim gaziemirde özel muayenehanesi var. Çok ilgili bir doktor. Ayrancılar dan Gaziemir e gidiyorum. medifema ana baba günü virüslü günlerde hastaneyi tavsiye etmem.
Simurg Hzr28 hiç pişman olmazsınız çok ilgili bir doktor. Ayrıca özel muayenehane olduğu için hiç korkmadan gidebiliyoruz çok renkli cıvıl cıvıl odalar 🥰