Momcnssss Arkadaşlar bebeğim 3 aylık. 40 ına kadar emzik vermedim 40 Dan sonra vermek İstedim bazen alıyordu bazen almıyordu Ama şimdi hiç almıyor sonra sokuyorum ağzına yinede kabul etmiyor ittiriyor ne yapmam lazım Emzik kullanmasını istiyorum
sarisinbayan Momcnssss Kullanmaması daha iyi bence. Emin olabılırsın tanıdığım çok arkdas var kızı 8 yaşında hala emzık emıyor sonradan bırakması zor surekli boş hava çekiyor içine yazıkkk sizin için rahatlık olur ama o boş havada bebekte gaz yapar cnm
ikizlerinannesi2985 Momcnssss bazı bebekler maalesef emzik kabul etmiyor. Sizinki de onlardan sanırım. Görümcemin kızı 9 aylık. Doğduğundan beri asla kabul etmedi emziği
Momcnssss sarisinbayan emzik kullanmasa elini emiyor. Yaklaşık 15 gündür elini emiyor onu bıraktırmam daha zor olur diye düşündüm. Bide sürekli emmek istiyor her yerde her an emziremem diye emzik düşündüm
Sibell777 Momcnssss benim bebeğim emzik kullanıyor be çokta iyi geliyor evet belki sakıncalı durum vardır ama bebeişlerimizinde rahatlamasını düşünmememiz lazım iş emziğe kalana kadar ne sakıncalı durumlar var bence yararlı bir zararı yok gazlı bir bebekte değil bence kullanabilirsin çoğu doktor da öneriyor
Momcnssss Sibell777 nasıl alıştıracağım emziğe hem itttiriyor emmiyor daha çok geç kalmak istemiyorum