Tugbahuseyin Herkese iyi akşamlar ; Nolur bana yardım edin oğlum 5 aylık oldu ve yaklaşık 2 3 aydır parmak emiyor ve ben bundan vazgeçiremiyorum. Başına gelen annelerin oldu mu yada bir tavsiyeniz var mı?
sarisinbayan Tugbahuseyin parmaklarını keşfediyor ve emiyor o aylarda benım kızımda öyleydı Dr. Parmaklarını tanıyor o yuzden emıyor demişti canım sen yınede emzırmemeye çalış
Fatma_52 Tugbahuseyin benim kizimda emiyordu elini hatta bir ara ayaklar da girmisti isin icine ama simdi birakti kendisi tadimlara basladik bilmiyorum inun etkisiylemi oldu 5 ay 26 gunluk kizim
Waffle Tugbahuseyin Bu cok normal bir durum benim kizim 1 yasina kadae emdi sonra kendiliginden bir anda birakti. Ekstra bir sey yapmaniza gerek yok, elini cekmeye falan calismayin ellerini kesfediyor zamanla azalip yok olacaktir :)
Tugbahuseyin sarisinbayan Sırf bunun için kavga ediyoruz resmen bir bebe homur homur öter mi ya koca insan gibi. Geçti mi peki kızınızın bırakabildi mi?
sarisinbayan Tugbahuseyin Geçti tabikide canım sonradan kendı kendime bıraktı endişelenme şimdi 3 yaşında meleğim 🤗
Edoss Benimkide emıyor 5 Ay 12 günlük. Eskiden daha çok emerdi şimdi azaltır gibi. Benim doktor da emzık ver ağzına demişti. Bizde sürekli her emmesinde emzık verdik.