[silindi] [bilinmeyen] şimdi hemen çenesi yoruluyor ya o yüzden bazen tam doymadan uyuyakalıyor hemen acıkıyor. Zamanla çenesi güçlendikçe daha fazla süt çekmeye başlıcak. Daha fazla içip acıkma aralığıda artacak 3 saatte bir acıkıpr bizimki yanlız bende şöyle bir sıkıntı oldu başta çok sütüm varı birinden emerken diğerinden akardı, sabah uyanırdım üstüm ıslanmış. Sonra yavaş yavaş sol taraf azaltı şimdi sol göğüste nerdeyse hiç süt yok sağdan emiyor sadece ve mama takviyesine başladık. Madem sütün var fırsat buldukça süt çek dolaba at buzlukta 3 ay saklayabilirsin. Hatta hemşire arkadaşımın söylediğine göre eskiden 6 ay saklayabilirsiniz diyolarmış ama zamanda besin değeri azalır mı diye tereddüt ettikleri için 3 ay demeye başlamışlar. İlerde hasta olsan süt azalsa bişey olsa mama vermezsin dolaptaki sütleri verirsin çok işe yarıyorlar
[silindi] [bilinmeyen] ama zamanla senin vücudun da çocuğun beslenme periyoduna alışıp ona göre süt üretmeye başlıcak
Aras-Ela Kizlar eğer bebeklerin kilo alımı normalse mama vermeyin. O yanılgıya ben de çok düştüm bebeğim doymuyor diye dusunerek
alisarslann [bilinmeyen] kızarıklık var mı göğüsünde canım doktora git bence enfeksiyon olabilir bende öyleyim
ikikizceanasi Kızlar sagılan süt dışarda ne kadar kalabiliyo yani aksam dügüne gidicem sagıp yanıma alayım diyorum emzirmek cok zor oluyo
Yeliz ikikizceanasi 3 saat oda sıcaklığında 3 gün buzdolabında 3 ay buzlukta 6ayda -18 derece derin dondurucuda.
Ebrarkutay [bilinmeyen] ayyy ne güzel süt olması sağ sağ at dolaba canm ayrıca napıon ne yiyion içionda hemen süt doluo 🙏🏻 Sölermisin
Yeliz [bilinmeyen] sebebi sağım yapman. Sağım yapmayı azaltman lazım. Acıyan memeyi tamamen boşaltmadan sadece acı dinecek kadar elle sağ.
Yeliz [bilinmeyen] olsun her acıda azıcık elle sağ. Bebek emdikçe sütün bştmez. Max terbiye olur. Onuda sütüm bitti diye aldılayabiliyor bazen anneler.