Tospik122 Kizlar iki yaşina giren bebeklerder devlet süt veriyormus alan var mı nasıl basvuruyoruz nereye gitmemiz lazm
Arifeeee Tospik122 1 yaşından itibaren başlıyorlar süt vermeye. 5nyasina kadar. anne ve bebek kimliği ile muhtarlığa gidip başvurunuzu yapın.
aksu5334 Tospik122 izmirde var ablam alıyodu şartı falan yok belediye direk getirmişti. Ama istanbulda belli bi gelirin altında olmak gerekiyo diye biliyorum
Minikcivcivim Tospik122 İzmir’de misiniz? İzmir de şart koşul yok muhtarlığa gidip başvuru yapıyorsunuz. 1yaşını doldurmuş olması tek şartı.
Linamommg Arifeeee bellı bır seye goremı verılıyor ne zamandan berı yanı kac aylık olması lazım bebegın basburmak ıcın
Arifeeee Linamommg hayır herkese veriyorlar. Muhtar bana yaşına 20 gün kala gel yapalım dedi.once yapınca unutuluyor arada kaynıyor dedi. Oğlum 11aylik suabat sonunda başvurmayı düşünüyorum bende.
Gamzelibebek_19 Siz hangi ilde oturuyorsunuz veriyolarmı tanıdıgınz birilerinde? Bn izmirde olduğunu biliyorum
Gamzelibebek_19 Arifeeee olabilir Bn konyadayım ama duymadım böyle bişey çevrende izmirde akrabalarım alıyor ama
Arifeeee Linamommg bir marka değil gördüğüm kadarıyla. Ya da bir markaya anlasmislardir ama isim yazmıyor kutuda. Süt kuzusu yazıyor sadece