miladeniz Merhaba 50 gunluk bebegım var 2 -3 haftadır ellerını emıyor yumruk yapıp aç dıye emzırıyorum emdıkten sonra yıne ellerını emıyor yeterınce sutumde var doyuyor da anlamıs degılım neden emer ?
Mlkmhrrm miladeniz ellerini keşfettiği için emiyor merak etmeyin normal gayet oğlum da şapur şupur emiyor
miladeniz Mlkmhrrm bırde alt damagında dıs cıkarıcak gibi beyazlık var tam ortada ıkıtane yan yana o normal mi
Mlkmhrrm miladeniz diş yerleri belli oluyor olabilir bazı bebeklerde erken belli olurmuş ☺️bizde bekliyoruz bakalım çıksın belli olsun diye
miladeniz Gmzdgs ay evet bızımkıdr oyle basta anlammıyordum hrp memeye goturuyordum emdıkten sonrads devsm edınce dedjm ac degıl bu cocuk😀
miladeniz Mlkmhrrm ama cok bellı alt damagında cevremdekılere dıyorum erkwn dıs cıkarıcak dıye sacmalama dıyorlar 😬
Momcnssss miladeniz ohooo bizimki 3 aylık sürekli emiyor yumruk yapıp elini ağzına sokacak nerdeyse. Bide şap şap ses çıkartıyor.
3children1mom miladeniz Oyu kuzum yaa yerim tombik ellerini ☺️ Canım bebekler bu dönem ellerini keşfediyor da ondan emer ağzına götürür… Ac olduğu için değil yani😁