H-123 Kızım 9 aylık gündüz 2deffa uyuyor ve saatleri düzenli gecede 3 defa uyanıyor ama hep emerek uykuya geçiyor ilerisi için cok endiseleniyorum tecrubeli annaler yardim edermisiniz
Duygui H-123 bebeğim 15 aylık olcak. Öyle uyuyor ve sürekli uyanıyor. Sürekli meme istiyor birini veriyorum ötekini veriyorum doğru düzgün uyumuyoruz sürekli uyanıyor
bebekzeynep H-123 benim kızımda 9 aylık ve gece emmek için kaç defa kalktığını hatrlamyrm sayamyrm bunu nasıl braktrcacgm bende merk ediyrm
birdost H-123 benim oğlumda 19 aylık emerek uyuyor ve gecede çok kez kalkıyor. Bunu nasıl değiştirebileceğimi henüz bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar bilgi verirse çok mutlu olurum.
Gmzdgs H-123 1 yasını doldurun a uyku eğitimi verdim 14 aylık deliksiz uyuyo kendim başardım eğitim şart 🥰🥰
Eymenalpinannesi Duygui bizde de durum aynı bide söyle bişey var ki artık yavaş yavaş sütten kesmem gerekiyor hamileyim burda bekleyelim bakalım önerisi olanlar
Rumeysa34 Duygui al benden de o kadar bebeğim 14 aylık ve gece 17263839494 kadar emmeye kalkıyor yani aç olduğundan değil dudak tiryakisi 🥳 uykularrr haram olduğğğğğğ gençliğim de talan da olduuuğğğğ 😞
Eymenalpinannesi Duygui evet tabi ama hamileşğin sonuna kadar emzirmemeni tavsiye ederim dedi doktorum dogacak olan bebeğime hazırlık olması adına yoksa sıkıntı yaşayabilirsin dedi oğlum da çok düştü son bi hafta emmeye devamlı emmek istiyor 💁🏻♀️
Duygui Eymenalpinannesi ben 1 çocukla bas edemiyorum😊 size çok kolay gelsin gerçekten. Emzirme akademisi diye bir sayfa var kesinlikle öyle bişey yok sonuna kadar emzirebilirsiniz diyor. Sizin oğlunuz kaç aylık kaç haftalık hamilesiniz
Duyguuu35 Şuan bnde emziriyorum ve emerek yatıyor 1 yaşına gelince kesmem gerekicek ilaç kullancam mamayı nasıl hazrlıcam nasıl yapıcam blmyrm 😣o zmn da sürekli böyle uyanırsa işim zor
Eymenalpinannesi Ben henüz denemedim ama instagramda Böyle bi sayfa cıktı karşıma öne çıkanlara eklemiş tek tek bende dinliyorum denemeyi de düşünüyorum bakalım sizler de bakabilirsiniz https://instagram.com/turkanacar_?igshid=7mb3un1rkldd
Eymenalpinannesi Duygui 7 ay 18 günlük oğlum 10 haftalık hamileyim 6. Aylık hamileliğime kadar bıraktırmam gerektiğini söyledi doktorum