Begumbulutt Herkese iyi akşamlar; Oğlum 2 aylık doğduğundan beri prima kullanıyoruz ancak bez inanılmaz sızdırıyor. Başlarda ya ben bağlayamıyorum ya da altını geç mi alıyorum acaba dedim ama yok çocuk daha bezi doldurmadan yanlardan sırılsıklam . Özellikle geceleri çekilmez oldu 2 numaraya geçtik onda da aynı sıkıntı 5 bezin 2 si sızdırma. Bu durumu yaşayan anneler var mı ? önerebileceğiz başka bir bez ? Pişik yapar diye değiştiremiyorum da üst baş yıkamaktan ütülemekten yoruldum
Babase Begumbulutt primayi şikayet vardan şikayet etmiştim sırf bu durum için. Özür amaçlı bir dünya bez hediye ettiler :) sonra başka markalar denedim çok daha kötü sonuçlar aldım. Şimdi yine prima kullanıyorum ve çok memnunum. Sanırım doğru beden kullanmadığım için o durumları yaşamışım ☺️
ArdenTugce Begumbulutt hangi çeşidini kullandınız ben premium care ile başladım doğduğunda hiç sızdırma olmadı ama bez çok çabuk şişiyordu 2aylık olunca aktif bebek almaya başladım 3numara o da hiç sızdırmıyor ve çiş yaptığında öyle hiç şişmiyor çok memnunum
esALPdas Begumbulutt ilk oğlumda primayı bu yüzden bıraktım başka bir sürü marka denedim bu oğlumda ilk sleepy ile başladım bacak arası çok dar sonra ebebeğin baby me aleo vere ile geçtim çok memnunun üç aylık olmak üzereyiz
kaganege İlk zamanlar daha sık yaşadığım bir durumdu. Sleepy filan denedim ama aynı durumu yine yaşadım prima ya geri döndüm Bazen oluyor yine,Numara büyütüyorum cirt cirtlarini iyice kavusturup popo kısımdaki lastikleri iyice düzeltiyorum.
mingos doğduğundan beri premium kullanıyoruz, arada aktif bebek, molfix ve sleepy de denedik. Aktif bebek çok sızdırdı sevemedim, en çok premium care ile molfix pure soft u sevdik biz
Zblt Ben prima aktif bebek kullanıyorum 9 aydır. Sızdırma gibi bir problem yaşamadık şimdiye kadar ☺️🤗
Annis-ogul Prima premium kullanıyordum sonra aktif bebeye gectik cok sukur hic sızdırma yapmadı acaba yan kanatları mi acmiyorsunuz siz
Begumbulutt Annis-ogul yok açıyorum ama sızdırma oluyor, sitesinden yorumlarını okudum baya aynı şikayet var
beyzalya12 İlk bebeğimde de prima kullandım ikinci bebeğimde de kullanıyorum hiç sızdırma yaşamadım. Başka bir çok marka denedim en iyisi prima geldi bize. Bebeğinizin kilosu kaç, kaç numara kullanıyor? Bez küçük ya da büyük geldiğinde sızdırıyor.
Civciv3535 Begumbulutt ya benimki de tuhaf 4 numara kullanıyorum ama birtek gece yandan sızdırıyor, yanlis mi bağlıyorum diye düşünüyorum hep
Muhasebeciana Begumbulutt cok marka bez degistirdim ama bize hem pisik yonunden hemde sizdirma yonunden en iyisi prima premium care geldi hatta indirimdeyken simdi stokta yaptik biz memnunuz