Oflu61 Peyker19 bilmem ne kadar içtiğini hesaplamıyorum şişesi bittikçe dolduruyorum ne kadar isterse o kadar içiyor
tatlisert Peyker19 benim oğlumda su içmeyi seviyor ama 1 litre içmiyordur istediğinde bardakla veriyorum.
Efy Kendisi ne kadar içerse o kadar veriyorum bi zararı olmaz heralde su sonuçta doktorumuzda istediği kadar içebilir demişti
Mommysharkdoodoodoodoo Gündüz 400 gece 200 içiyor oğlum bazen nadiren bi 150-200 daha içer ekstradan. Özellikle gece su alımı çoksa bir doktora götürün bence. Litresini bilmiyorum ama şeker hastalığından şüpheleniyorsanız bildiğim tek şey gece çok içmeleri
Mommysharkdoodoodoodoo Peyker19 ben de zamanında bir kamu spotunda izlemiştim ordan aklımda kaldı animasyonlu görselliydi bir aratın YouTubeda isterseniz hani şüpheniz varsa en azından ordan bilgi edinirsiniz detaylı şekilde anlatmış zaten o spot
Peyker19 Azraaktag evet internette okudum ama cevremdekiler en fazla yarim lt fln iciyor fazla diyince sormak istedm
Hercai88 Bence normal evinizde sıcaksa hele ki birde hareketli bir çocuksa 😊 benimkisi gece bile uyanır su ister şişesi baş ucunda durur alır kendisi içer yatar 26 aylık