Gamzeliimom hanımlar meraba biz 16 aylığız suan ilk defa bugün olduk menejit aşısı oda nimenrix zaten tek doz doktorumuz 2 ay sonra da 1 tane bexero yapalım dedi ayrı markalarda aşı yaptıranlar varmı aranızda
Burcu35 Gamzeliimom Menenjit aşılarınn 2 farklı grubu yaptırdıklarınız. Birer doz olması ilginç geldi bana normalde 2 doz yapılıyor çünkü ikiside. Pekiştirme açısından o şekilde yapılıyor birbirini tamamlıyor yani
Banu_alper Gamzeliimom ikisi farkli asilar zaten 1 doz nimenrix 2 doz digerinden yapiyorlar yas grubuna gore dozlar degisiyor bizde 16 ayligiz bekseroyu 2 yasinda yaptiricaz 2 doz
Alinduru Gamzeliimom kızım 14 aylık 1 doz nimenrix 1 doz bexero ayrı zamanlarda yapıldı son olarak 1 doz bexero daha yapılacak. Büyüdükçe doz sayısı azalıyor demişti doktorumuz ve farklı grup aşılar bunlar.
Smryna Gamzeliimom bizde yaptırdık hatta 3 aylıkken yapılması daha çok dozlu olması gerekiyordu ben biraz çekindim ondan 6 ayda baslaidm 3 toz şeklinde olucak. Siz tek geç baslamissiniz ondan tek toz yapıyor anladığım kadarı ile bisey olmuyor hatta kutuları bile aynı olunca aynı asımı diye sormuştum da farklı içerikleri demişti
Gamzeliimom Burcu35 nimenrix zaten 1 yasından sonra tek doz canım bexero nimenrix bu şekilde uygulatan var mı ondan sordum
Gamzeliimom Banu_alper evet canım nimenrix bugün olduk iki doz da bexero yaparız iki ay sonra gel dedi bu sekilde yaptıran oldumu diye merak ettim
Gamzeliimom Smryna aslında 1 yasında cagırdı menectra yapalım dedi ama fırsatını bulup yaptıramadık 16 aylıkken gelince tek doz nimenrix yetrli 2 ay sonra gel bexero uygularız dedi
mirayilknurtolga Gamzeliimom nimenrix a tipi için olan aşı menenjitin.. Bexsero b tipi için olan aşı. Bizim nimenrix 7,13.ayda 2 doz. Bexsero 8,10,16da 3 doz olarak planlama yapıldı.
GoGirl Gamzeliimom dozlar degisebiliyor sanirim doktor planlamasina gore 1 doz nimerix 3 doz da bexsero bizim
Gamzeliimom GoGirl aynen canım bizimde tek doz nimenrix uygulandı 2 doz da bexero uygulanacak her doktorun uygulaması farklı
Burcu35 Gamzeliimom Evet pardon 16 ay yazmışsınız siz. Bexsero hangi yaş olursa olsun 2 doz diye biliyorum ama. 1 hafta arayla 2 grubuda yapan doktor var aslında
Banu_alper Gamzeliimom bunlar daha yeni asilar oldugu icin pek icime sinmiyordu ama doktor onemli geri donusu olan seyler degil yaptirsan iyi olur diyince yaptirmaya karar verdik bize de ayni plani cikartti iste bakalim