ssevval emzirirek uyutan anneler gaz çıkarıyor musunuz, benn gaziini cikarsm uyaniyr tekrar meme istiyor cikarmadan yaatirsam gece çığlıklarla uyaniyor gaz sancisindann ne yapcam sasirdim gece hep huysuz aglak
alisaksc ssevval evet cnm mecbur gaz çıkarıyorum ben de yoksa ağlayarak uyaniyor. Piş piş yaparak gaz çıkarıp uyutuyorum
ssevval alisaksc ağlayarak uyandii pirtladi pis pis yapayim dedim hatta kucagimda salladim yok illa tekrar meme istiyor döngü gibi cikamiyorum işin içinden her gece ağlayarak uyaniyor 6 aylik olduk kendii gazını kendii çıkaramıyor
mrveefe12 Valla benimkide bazen uyuyor geceleri bazen çıkarıyorum bazen çıkmıyor uyuyup kaldığı için…. uzun uyuyabiliyor bazen … bazende ağlıyor ben bu gaz işini çözemedim
ERVA_M Benm kızım da öyle 2 aydr çok yoruldum artık uykusuzluktan yere dustugum bile oldu gazını çıkaramıyor çıkarsa bile bitmiyor emiyor yine gaz çıkarıyor emiyor tekrardan gaz bende kızımda yorulduk artk nasl birseymis anlam veremiyorum bizim bebekligimizde niye yoktu acaba annelerimiz karnımızı doyurup yatirirmis taa sabah uyanirmisiz