Dilruba12 Kızım 10 aylık emekliyor 2 haftadır falon koltugu tutup kalkabiliyor her çocuk farklıdır biliyorum ama meraktan sorucam tahminen ne zaman yürür yani sizin çocuklarınız böyle koltugu falan tuttuktan ne zaman sonra yürümeye başladı
GoGirl Dilruba12 iki oglumda ayni zamanlarda koltuga tutundu kalkti biri 10 aylik yurudu biri 13.5 aylik
Birkizbiroglan Dilruba12 bizimki 10 aylıktı belki daha küçük kalkıp tutunup sıralıyordu, dedim erken yürür 🤐😁 13.5 aylıktı tam anlamı ile yürüdüğünde 🙈 oyuzden kendileri biliyor🤗
Babe Dilruba12 ayni sekilde 10 ayliga yakin emekledi 10 bucuk aylik yurudu benim kizim.emeklememiz biraz gec oldu
Gunes55 Babe wuuu 10 aylik emekleyip 10.5 da yurumek de şov bence. Bebeye bak sen. Cok sasirmissinizdir kesin once bi emeklemeyi oturtsaydin evladim falan diye. Bizimki 8 aylik emekleyemiyor daha bende gec yuruyecek herhal diyorum 🤣
Babe Gunes55 biz ne zaman emekleyecek neden emeklemedi derken yurudu 🤣 emekleyen bebek sevmem zaten cok tehlikeli bulurum sansima hizlica yurudu
1234tmm Dilruba12 koltuğa tutunarak yürüdükten 1 ay sonra yürümeye başladı. Hatta eşim ayın 15 inde yürücek dedi bende saçmalama 1 aya anca yürür dedim ve ayın 16 sında yürüdü 😃 ne beni haklı çıkardı ne babasını 😂 bide çok yardımcı olduk topu çok seviyordu top koşturduk evin içinde ilgisini çeken bişeyleri koyup yavaş yavaş ona doğru adım attırdık
Dilruba12 1234tmm hm iyi yapmışsınız peki evin içinde ayakkaba giydirdinizmi benim kızım parmak ucunu ters çevirerek duruyor sürekli
1234tmm Dilruba12 giydirmedim dışarda giymesi için almıştım onuda tam yürüyemedi ayakkabıyla. Evin içinde giydireyim alışsın ayakkabıya dedim sonra herkes ayağı yere bassın daha iyi yürür dediler giydirmedim ev içinde
Kbrbydk Dilruba12 9 aylıkken sıralamaya başladı tutunup kalkıyordu heryerden şimdi 11aylik yürüyor kendi başına kısa mesafe