YigtnAnnesi Ya aşırı topuk çatlağı oluştu benden haddinde fazla KTÜ oldu sağlık ocağına gittim krem verdi hiç işe yaramadı napabilirim başına gelen varmı , pedikür işe yarar mı sizce
Uykusuzgeceler YigtnAnnesi kantoran yağı kullanabilirsin. Stilex diye bi jel var eczanelerde satılıyor o da çok iyi yaralar için.
_BirAnne YigtnAnnesi kantaron yağı yada bi krem sür poşetle çorap giy gece yat sabah yumuşat topuk törpüsüyle törpüle her banyoda yumuşayınca
elifiii YigtnAnnesi Bol su için. Her banyoda ponzalayıp hemen kaliteli yag ve nemlendiriciyi topuklarınıza yedirin. Geceleri yine aynı yag ile yaglayıp corap giyip yatın. Sık bakım ile toparlarsınız. Bol su içmek ve nemlendirmek şart.
Yenibebek_yenianne YigtnAnnesi Üresal forte canim. Benim de çok kötü olmuştu aldim eczaneden ilk surmede etki ediyor. Yumuşacık yapti. Sür üzerine çorabını giyin bitti.
elifiii YigtnAnnesi ben de yatamam sevmem ama o zaman gündüz bakım yapıp corap giyeceksiniz( havlu otel terlikleri giyeceksiniz evde) sık sık bakımı tekrarlayın.
Yenibebek_yenianne YigtnAnnesi Sinir oluyorum bir de ben. Yataga giriyorum cırt,corap giyiniyorum cırt cırt 😅😅 Deli ediyordu beni o kuruluk,o çatlaklar. Cok pahali bi krem degil ama çok etkili. Emzirirken de kullanılıyor. Özellikle sordum doktora.
YigtnAnnesi Yenibebek_yenianne ya hahahaha benide.deli etti artık bu catlklar ya corapa alışkın biri değilim hep ondan oldu
Babe YigtnAnnesi Benim kullanmadigim krem kalmadi en son careyi bebek yaginda buldum.Kizima dogumunda hediye gelmisti hic kullanmadim ona.Bi gun elime gecti degerlensin diye aksamlari yatarken surdum 1 haftada bebek teni gibi oldu😂 ama bu topuk catlagi surekli bakim istiyor yaa krem nemlendirici vs kullanmayi biraktiginiz an gene ayni
Mrv-_- YigtnAnnesi sakın ponzalamayın bin kat arttırıyor o çatlaklar hassaslaşıyor acıyor kanıyor falan.. lapitakın topuk çatlak kremi var turuncu gece yatarken sürün mucize gibi iki üç güne geçiriyor. Sonra da yumuşak tutmak için pembesinden kullanabilirsiniz.
buseyokbasirin YigtnAnnesi missanın ayak maskesi var mutlaka al ilk 3 gün hiç birsey anlamazsın 3.gün ayakları bir soyuyor bebek gibi cilt cikıyor alttan kremlerle uğrama bence canım çok rahatsızsan direk bunu al trendyolda var
Mrv-_- YigtnAnnesi hiçbişey yapmayınca öyle kalıyo daha da kalınlaşıyo oduna dönüyo ayak, fakat ponza taşı mahvetti beni.