Hazallllllll yavruhamsihafsacuk 6-9 al bacım aman diyeyim saniyede büyüyen Bebek yapmışlar saniyeyle boyu kolu bacağı uzuyor 🤣
yavruhamsihafsacuk Defneligunlerrr kış çıkmak üzere olduğundan ve evden çıkamadığımızdan orta halli olanlardan almayı düşünüyorum
yavruhamsihafsacuk elizabeth ebebekten sipariş vereceğim bende amma beden olarak 6 yada 9 ay seçeneği veriyor kararsız kaldım hangisini alsam diye
elizabeth yavruhamsihafsacuk bebeğin çok iri bi bebek değilse şu an giydereceksen 6 ay alabilirsin ama yazlık için alacaksan 9 ay almalısın bence
1yaramazannesi yavruhamsihafsacuk 6 9 al canım benim bebeğim şuan 6 aylık 1 yaş kıyafetleri giyiyor boyu uzun olduğu için ben bi kere hata yaptım 3 aylıkken 3 6 aylık almıştım olmadı kıyafetler büyük almak herzaman mantıklı
eymenkerem yavruhamsihafsacuk bebeğinizin fiziksel özelliklerine göre değişir %80 90 persantil deyse her zaman daha büyüğünü alin ama ortalama ise kendi ayini kullanabilirsiniz
Ahtats yavruhamsihafsacuk kesinlikle doğduğunda 3-6 aylık alınmalı bir kaç adet sonrası 6-9 aylık olmalı benim oğlum çok çabuk büyüdü şuan 5 aylık 9 aylık kıyafetler anca oluyor biraz da kilolu olunca
Zeyzey2019_ yavruhamsihafsacuk 6 9 alın daha rahat giydirirsiniz. 24 aylık kızıma 3 yaş kıyafetleri giydiriyorum şu.
serebro yavruhamsihafsacuk şuan içinse 6 ay alın bence yazlık düşünürseniz 9 ay olabilir. Hello baby tulum giyiyor oğlum 9 aylık şuan 1 yaş beden tulum neredeyse küçüldü.