Minikuzu Cuma günü 13 aylık bebeğimin burnu akmaya başladı ardından ateş. Ihlamur falan burun akıntısı geçti 3 gündür ateşi çıkıyor calpol veriyorum düşüyor. 38 dereceyi geçmiyor ağzının içi çok sıcak ishal gibi. Acaba diş midir yoksa grip mi doktora götürmeli miyim?
Ceya Minikuzu ateş var , ishal var ve bir evvelden bahsediyoruz siz karar verip ilaç da vermişsiniz , peki bu süreçde doktorunuz işe görüştünüz mü , belki enfeksiyon geçiriyor, belki diş bilemeyiz ki.karar mercii??
Msglm Minikuzu ahh beklemeniz bile hata, belki enfeksiyon kaptı, hemen gitmelisiniz, kıyamam miniğe acil şifalar
Nurdem0433 Minikuzu Dr ile görüş 1 hafta önce oğlumun ateşi çıktı 3 gün devam etti ishal falan yoktu huzursuzluk vardı Dr görüştüğümde 4 .gün ateş varsa getir dedi çıkmadı Dr görüşemiyorsan götür ihmal etme
Minikuzu Nurdem0433 devamlı mı ateşi vardı bizim bi çıkıyor tek sefer calpol da düşüyor. Doktorumuz seminerde yarın geliyormuş devam ederse götürecem sabah
Ceya Minikuzu bizimki has aşmak değil 🥺 ama sizde öylesinizdir söz konusu bebek olunca beni sizin bebeğiniz olmamada endişeniyorsunuz
Nurdem0433 Minikuzu evet tekrar ediyordu bazen gündüzleri çok az oluyordu ama geceleri yanıyordu oğlum hatta dolven vermiştim 2 defa kusmuştu ilaçtan dolayı ateşi 3 gün sürmüştü ama
Minikuzu Ceya teşekkür ederim doktora götürdüm ve perşembeye kadar bekleyelim 38 geçen ateş olursa test yaparız dedi. Hatta ateş düşürücü sık sık verme vücudu karşı çıksın dedi öyle yaptım bugün ateşi çıkmadı
Minikuzu Nurdem0433 götürdük bugün perşembeye kadar bekleyelim dedi muayenede bi sıkıntı yok hemen ateş düşürücü verme bekle 38 geçerse ver dedi bugün öylr yaptım çok şükür ateşi çıkmadı. Demek ki böyle bi hastalıkta varmış