[silindi] Kızlar şu sıralar kızım sık sık kötü kokulu ishal oluyo öyle böyle değil çok berbat kokuyor netten rota virüsü falan deniliyo. Bu durumu yaşayanınız var mı?
Minikpofuduk [silindi] doktora götürüp bi kala tahlili yaptır bence canım önemsenmeyecek bir durum değil çünkü bu
Bussra [silindi] ben yeni rota asisi yaptirdim ve oglum da inanilmaz sanci ve ishal yapti vedediginiz gibi cok fena kokuyor yani kucagimizda tutamiyorduk o derece Bencede bir gostermenizde yarar var. İnsallah mama degisikligine baglidir
YagmurKocer [silindi] Ben hani yeni 4-6 ayina girdiyse ek gida degisikligi olabilir diye dusundm. Kac gundur ishal sen onu dusun, ve internetten bi hastalandgm zaman baktigimda kanser diyorlar flan fisman.. Ama tabi bence normal bi sekilde degilse doktor a git herkesin dedigi gibi😊
[silindi] YagmurKocer 1 ay olmadı kaka testi yaptıralı temizdi çok şükür öyle birşey olsa çıkardı. Mama değişikliği yaptık ondan olabilir mi hiç geldi acaba başınıza?
Minikpofuduk [silindi] tabiki canım 1 saatte bile Alllah korusun enfeksiyon vs kapabilir bunun zamanla alakası yok yaptır en azından seninde için rahat eder ☺️
[silindi] Dilekk31 Aptamilden bebelac golda geçtik çünkü kızım 2 numaraya geçtiğimiz için hep ishal oluyodu.
[silindi] YagmurKocer canım biz hep aptamil kullandık 2 numaraya geçtiğimiz için ishal olmaya başladı yaramadı ona. Bebelaca geçtik ishali azaldı ama bu seferde çok fena kötü kokuyo.